15.3 C
Iași
sâmbătă, mai 18, 2024

Dani Oțil, despre copii Andreei Esca: „Trăim vremuri ciudate. Acum ei sunt vedete la Antena 1”

Must Read

Dani Oțil a ținut un discurs total neașteptat pe scenă, atunci când a câștigat alături de colegii lui de la „Neatza cu Răzvan și Dani” premiul pentru „Cea mai bună emisiune de divertisment de zi”. Prezentatorul a făcut o remarcă la adresa copiilor Andreei Esca, Aris și Alexia Eram, care participă la America Express – Drumul Soarelui.

Dani Oțil și-a amintit și despre faptul că înainte nu era lăsat să vorbească cu PRO TV-ul, iar acum Aris și Alexia Eram, cei doi copii ai Andreei Esca, sunt concurenți într-un show de la Antena 1.

(Dani Oțil)

„Nu am primit niciun speech. Culmea. Mi s-a spus să nu mai spun răutăți la TVmania. Trăim vremuri ciudate. Ca să înțelegeți cât de ciudate sunt, acum 15 ani luam un premiu tot cu Vizante pe scenă și ni s-a spus să nu vorbim cu Pro TV-ul.

Acum copiii Andreei Esca sunt vedete la Antena 1. Vă mulțumesc!”, a spus Dani Oțil, pe scenă, la Gala Premiilor TVmania 2023, potrivit tvmania.ro.

Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a câștigat premiul pentru „Cea mai bună emisiune de divertisment de zi”, iar Ramona Olaru, Dani Oțil și Răzvan Simion au fost prezenți la evenimentul care a avut loc marți seară, în București, scrie Libertatea.

Câți euro au primit Alexia și Aris Eram, de la Antena 1, pentru participarea la America Express

Potrivit informațiilor prezentate în exclusivitate de cancan.ro, perechea Alexia-Aris a fost cel mai bine plătită echipă din acest sezon de America Express.

Alexia și Aris au primit fiecare câte 2.500 de euro pentru fiecare etapă, scrie Gandul.

Așadar, pentru că au rezistat până la final – 10 etape – au primit fiecare câte 25.000 de euro, o sumă deloc mică.

În concluzie, Antena 1 a plătit 50.000 de euro pentru participarea copiilor Andreei Esca, vedeta știrilor Pro Tv, la America Express.

Aris s-a născut pe 24 iulie 2003 şi a absolvit liceul la Şcoala Franceză din Capitală. Şi-a dorit să studieze afacerile aşa că a mers să îşi continue studiile la o Universitate din Spania.

Alexia Eram s-a născut în 31 august 2001 şi are 22 de ani. Şi ea a ales să îşi termine studiile tot în afara ţării, la Londra, unde a absolvit recent „University for Creative Arts”, unde a aprofundat Marketing, Publicitate şi Relaţii Publice.

Momente de groază pentru Alexia Eram în avion

Alexia Eram a povestit pe rețelele de socializare că avionul în care se afla a trecut prin turbulențe mari, din cauza cărora a suferit câteva atacuri de panică.

„Am ajuns. Cel mai oribil zbor din viața mea! Cred că am făcut 10 atacuri de panică… Tot zborul a fost plin de turbulențe MARI!”, a scris fiica Andreei Esca pe Instagram, conform unica.ro.

Tânăra se afla singură în avion, nefiind însoțită de iubitul ei, Mario Fresh. De obicei, cei doi nu merg împreună la evenimente, fiecare ocupându-se de propriile proiecte.