8.2 C
Iași
marți, aprilie 23, 2024

Angela Similea, șocul care i-a schimbat viața: “Am albit complet pe drumul înapoi, spre țară. Am albit complet”

Must Read

Angela Similea a suferit enorm acum 20 de ani, când fiul său, unicul copil, a decis să plece în America. Atât de mult a îndurerat-o ideea că va trăi departe de el, încât părul i-a albit complet într-o zi.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, Sorin Hilgen decidea să părăsească definitiv România. A ales calea „visului american’, așa că s-a mutat în SUA, acolo unde locuiește, în proximitatea Boston, alături de soția lui și cei doi copii (din mariajul cu Bianca Cristinoiu Jones), informează viva.ro.

„El s-a adaptat acolo foarte bine, i-a plăcut, dar eu… am albit pe drumul înapoi spre țară. Am albit complet… A fost, pentru mine, o cumplită luptă să mă despart de el. A fost ca un șoc și am albit extraordinar de mult!’, povestea Angela Similea, citată de cancan.ro.

Fiul Angelei Similea activează în divizia IT a unei companii celebre și câștigă foarte bine, însă asta nu poate alina dorul de mamă.

„La absolvire, când s-a dus la interviu pentru angajare la City Bank, a fost acceptat să lucreze la City Corp, la firma mamă, acolo unde sunt capii. Iar salariul nu era de 20.000 de dolari, cum ar avea un absolvent, ci 35.000, plus zece la sută la sfârșitul anului. Imens. Mi se pare imens.

Dar, dar ce poate fi mai încântător pentru o mamă, decât să aibă un copil care să câştige prin forţele proprii un salariu mai mare decât al ei. Eu n-am avut în viața mea salariu… Dar oricum are foarte mult’, mai spunea Angela Similea.

Angela Similea și Florin Piersic, iubire imposibilă. De ce nu au putut să fie împreună cei doi

În lumina reflectoarelor, pe scena teatrului și a cinematografiei românești, doi artiști străluceau în anii ’70 și ’80: Angela Similea și Florin Piersic. Erau apreciați pentru talentul lor remarcabil, dar și pentru chimia uluitoare pe care o ofereau în timpul colaborărilor lor artistice. Cu toate acestea, în spatele culiselor, exista o poveste de dragoste interzisă și complicată care a stârnit curiozitatea multora.

La acea vreme, Angela Similea era căsătorită cu Jan Hilgen, un compozitor cunoscut, iar Florin Piersic era căsătorit cu Anna Szeles. Cu toate că erau implicați în relații stabile, aceasta nu i-a împiedicat să se apropie unul de celălalt în moduri care au depășit limitele prieteniei. Chimia lor era evidentă, iar povestea lor de dragoste, deși imposibilă, a devenit subiectul discuțiilor aprinse și al speculațiilor din partea publicului și a presei, scrie click.ro.

Cei doi artiști și-au împărțit momente magice pe scenă, interpretând roluri în piese de teatru și filme care au rămas în amintirea publicului românesc. Cu toate acestea, povestea lor de dragoste nu s-a putut materializa în realitate din cauza obligațiilor matrimoniale existente în viețile celor doi în acele vremuri.

Desigur, această iubire imposibilă nu a rămas fără consecințe. Presa vremii a speculat și a scris intens despre relația lor, iar publicul a rămas intrigat de această poveste de dragoste neîmplinită. Cu toate acestea, Angela Similea și Florin Piersic au continuat să colaboreze profesional și să ofere publicului momente memorabile în carierele lor individuale.