13.6 C
Iași
sâmbătă, mai 18, 2024

Andreea Marin, mesaj pentru bărbați: „Voi credeți, voi bărbații, că o femeie e curtată numai de voi. Să știți că toate femeile sunt curtate de mai mulți bărbați odată, numai că ele aleg din convingeri”

Must Read

Andreea Marin le transmite un mesaj bărbaților, pentru a nu mai fi aroganți cu femeile. Ea le transite doamnelor să nu se mai complice în relații toxice.

„Dacă nu îți e bine lângă un om, nu cred că trebuie să stai acolo, ancorat într-o relație care nu va merge niciodată. Când te-ai convins că ai făcut tot ce depinde de tine și că locul tău nu mai e acolo și nici locul celuilalt nu mai e lângă tine…

E clar că niciunuia nu îi e bine când ceva scârțâie. Eu cred că doi oameni pot trăi frumos separați. Nu e nevoie să te chinui”, a spus Andreea Marin, la AntenaStars.

Vedeta i-a atenționat și pe bărbați. Aceasta a spus că o femeie niciodată nu este curtată doar de un singur bărbat, ci este curtată de mai mulți bărbați odată, însă femeile aleg din convingerile lor.

„Voi credeți, voi bărbații, că o femeie e curtată numai de voi. Să știți că toate femeile sunt curtate de mai mulți bărbați odată, numai că ele aleg din convingeri. Când avem ochi pentru un om, nu mai avem ochi pentru ceilalți”, a mai spus Andreea Marin.

Ce diferență de vârstă există între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

La vârsta de 48 de ani, Andreea Marin trăiește o poveste de iubire minunată alături de Adrian Brâncoveanu, partenerul său cu aproape 11 ani mai tânăr, scrie TV mania

Fosta vedetă de la TVR a afirmat că discrepanța de vârstă nu constituie o provocare pentru ea și că se simte împlinită și fericită în această relație, din toate punctele de vedere.

„Bătrânica se ține bine”, a declarat Andreea Marin și a subliniat, încă o dată, că înțelegerea într-un cuplu nu ține cont de vârstă, ci alte criterii sunt importante pentru reușita unei relații.

Andreea Marin, anunț despre cel de-al doilea copil

Andreea Marin are o fiică, pe Violeta, în vârstă de aproape 16 ani. Însă, vedeta nu ar spune nu unui al doilea copil, conform ego.ro. Iată ce a declarat partenera de viață a lui Adrian Brâncoveanu în cadrul unui podcast găzduit de Cătălin Măruță:

”Cătălin Măruță: Mi-a plăcut foarte mult când ai spus că la 47 de ani nu ți-e teamă să devii din nou mamă, pentru că există prejudecata asta: domne, după nu știu ce vârstă să nu apară probleme, e mai greu…

Andreea Marin: E adevărat. Nu putem să ne facem că nu e așa, că una e să fii mamă la 20 și ceva de ani, alta e să fii mamă la 40 și. Acum, să-mi dea Dumnezeu șansa asta.

Deocamdată nu s-a întâmplat, dar dacă s-ar întâmpla…eu am vrut să transmit un mesaj tuturor care probabil se privesc în oglindă, sau probabil se privesc în adâncul sufletului și-și spun: domne, am 47 de ani, merg cu pași repezi spre 50, deci nu mai pot să am eu pretențiile alea de la 20 și de ani.

De ce nu? E adevărat, ce nu trebuie să ai este mintea aceea, sau imaturitatea care să-ți spună că trebuie să arăți ca la 20. Nu, domne! Nu trebuie! Și nici nu mai încerca!”