17.4 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Laurențiu Reghecampf este hotărât să-i ia numele Anamariei Prodan la divorț. Impresara nu se va numi nici Prodan

Must Read

La divorț, cei doi voi împărți și numele. În sensul că Laurențiu Reghecampf îi cere impresarei să nu se mai numească Reghecampf. Aceasta trebuie să revină la numele pe care îl purta în buletin înainte de a se căsători cu antrenorul.

Este posibil ca, în documentele de identitate, să poarte numele de Dumitrescu, cu care a rămas din prima căsnicie. Chiar ea a recunoscut într-o emisiune că nu a purtat niciodată în buletin numele celebrei sale mame ci Tănase, după tatăl său.

„Nu m-a chemat Prodan. Mi s-a zis pentru că mama era Prodan. Eu sunt Anamaria Ionela Tănase de la naștere. După primul soț, am schimbat actele și am fost Dumitrescu. Acum sunt Anamaria Ionela Reghecampf. Prodan n-am fost niciodată”, a spus Anamaria, citată de b1tv.ro.

Corina Caciuc este din nou însărcinată. Anunțul a fost făcut chiar de ziua lui Reghecampf

Corina Caciuc a avut un mesaj mai special pentru aniversarea lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta a anunțat că este din nou însărcinată.

Corina Caciuc, mesaj special de ziua lui Reghecampf

Corina Caciuc a avut o adevărată surpriză pentru partenerul ei de viață, Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă își serbează ziua de naștere pe 19 septembrie.

Iubita sa nu a putut rata momentul și a publicat în mediul online o imagine în care apare fiul celor doi, Liam. Mai mult, în poză apare și un tort pe care este scris mesajul „Happy Birthday my love! 1+1=4”.

Astfel, Corina Caciuc i-a făcut cel mai frumos cadou lui Laurențiu Reghecampf. Aceasta îi va oferi încă un copil antrenorului în vârstă de 48 de ani.

Cei care o urmăresc în mediul online pe tânăra din Deva deja au felicitat-o. Postarea de pe Instagram a primit imediat mii de aprecieri, iar cei mai mulți dintre internauți i-au urat și ei la mulți ani fostului soț al Anamariei Prodan.