20.3 C
Iași
duminică, mai 19, 2024

”Soțul meu nu îmi mai acordă atenție, chiar dacă i-am iertat și infidelitatea”. Povestea dramatică a unei femei cu patru copii

Must Read

”Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate, dragostea nu pizmuiește, dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândește la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduiește totul”… Dragostea este totul. 

Însă, deși atunci când doi oameni se căsătoresc își jură iubire și credință până la finalul vieții, jurământul poate fi încălcat…

O femeie nemulțumită de faptul că soțul ei nu își mai arată iubirea față de ea, a și-a scris povestea extrem de tristă pe forumul Mumsnet, în speranța că cineva o va ajuta cu un sfat.

”Am aflat că mă înșală cu cea mai bună prietenă a mea”

”Eu și soțul meu suntem împreună de 22 de ani și avem 4 copii. După ce am născut primii doi copii, la momentul la care aveam împreună 3 ani de relație, am aflat că mă înșală cu cea mai bună prietenă a mea.

L-am iertat și l-am primit înapoi pentru că îmi doream un al treilea copil și nu mai aveam de gând să îmi caut alt partener doar pentru a fi tatăl copilului meu. Și în afară de asta, l-am iubit mereu și mi-am dorit să rămânem împreună. De când ne-am căsătorit, acum 7 ani, pare însă că lucrurile nu mai merg deloc. Cel puțin din partea lui. Problema cea mai mare este că nu-mi mai oferă nici un pic de afecțiune. Ultima dată când m-a sărutat a fost în ziua nunții noastre, acum 7 ani.

Nu mă ia niciodată în brațe, sau măcar de mână. Nici nu mai semănăm cu un cuplu, ci mai degrabă cu doi colegi de cameră. Atunci când facem sex, este pentru că îl rog eu, altfel probabil că ar putea să treacă luni de zile fără ca noi să avem relații intime. L-am rugat de multe ori să discutăm despre noi și să-i spun că am nevoie de afecțiunea lui, dar tot timpul refuză să vorbim.

Nu știu ce să mai fac. Aș vrea să rămân cu el în continuare, pentru că este un tată minunat și are și alte calități. Dar m-am săturat să fiu invizibilă. Oare chiar nu mă mai iubește deloc?”, a scris femeia pe forumul respectiv. 

Ce i-au răspuns internauții

Internauții nu au așteptat prea mult și i-au răspuns, cei mai mulți întrebându-se de ce continuă să rămână lângă un om care o tratează așa.

„Îmi pare rău că treci prin așa ceva. Meriți pe cineva care să te iubească și să te aprecieze!”

„Gândește-te bine și ia o decizie, fie îl părăsești, fie rămâi cu el, dar îl confrunți și nu mai accepți un refuz. Altfel, îți va fi din ce în ce mai greu să trăiești alături de el”, relatează qbebe.ro.