19.1 C
Iași
sâmbătă, aprilie 27, 2024

Fiul lui Ștefan Bănică despre Andreea Marin, fosta sa mamă vitregă: „E o persoană și o mamă foarte bună.”

Must Read

În cadrul unui interviu, Radu Ștefan Bănică, fiul ce la mare al lui Ștefan Bănică Jr., a vorbit despre relația pe care o are cu sora lui mai mică, Violeta, dar și cu mama acesteia, Andreea Marin.

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr., a ajuns deja la vârsta maturității, având 21 de ani, iar sora lui mai mică, Violeta, are 15 ani, și cei doi se înțeleg de minune, deși există o diferență de vârstă de 6 ani între ei, potrivit wowbiz.ro.

Reporter: „Cum te înțelegi cu sora ta, Violeta?”
Radu Ștefan Bănică: „Foarte bine ne înțelegem. Are deja 15 ani și e o adolescentă feroce. Amândoi avem un simț al umorului relativ asemănător.”

Reporter: „Cât de des te vezi cu Andreea Marin, mama Violetei?”

Radu Ștefan Bănică: „Când se ivește ocazia. Nu avem un program stabilit. E o persoană și o mamă foarte bună.”, a dezvăluit fiul lui Ștefan Bănică Jr. pentru catine.ro.

Ce „dependență” are Radu Ștefan Bănică?

Chiar dacă este încă la o vârstă la care majoritatea nu își doresc decât să petreacă și să se bucure de viață, Radu Ștefan Bănică se axează foarte mult pe studiu și pe cariera sa. Este ocupat cu diverse activități tot timpul zilei, însă nu ezită să recunoască că a preluat unul dintre obiceiurile tinerilor din ziua de astăzi pe care nu le recomandă, dar pe care îl pune în practică înainte de a adormi, respectiv consumul de divertisment pe TikTok.

„E o plăcere, dar nu e vinovată (n. red.- să se îmbrace bine), nu mă simt vinovat. O plăcere vinovată poate este TikTokul. Chiar dacă nu sunt pe TikTok, dacă vreau să pierd timpul ăla puțin pe care îl am, de obicei pierd din timpul de somn, pe TikTok.

Dar nu stau mult, de obicei când ajung acasă, mă spăl, mă pun în pat, mai stau și eu un pic să mai știu de lume. E portalul meu de știri. Nu recomand, e ca zahărul, mai puțin.”, a spus Ștefan Bănică Junior, conform Cancan.