18.2 C
Iași
duminică, aprilie 28, 2024

Mihai Mitoșeru, la 4 ani de la divorț, vrea să se împace cu fosta soție: „Dacă atunci aveam mintea de acum, în ultimul an nu mai făceam greșeli. Nu trebuia să fac greșelile pe care le-am făcut, a fost și urât”

Must Read

Mihai Mitoșeru vrea să se împace cu Noemi. Aproape 4 ani au trecut de când au divorțat, însă el nu și-a uitat fosta soție. În octombrie 2019, Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat. După 13 ani de relație, cei doi s-au separat din cauza discuțiilor și certurilor aprinse pe care le-au avut în ultimul an. Acum, întrebat despre o eventuală căsătorie, prezentatorul de televiziune a spus:

„Eu zic că ăia 13 ani foarte buni înseamnă într-o relație mai mult decât orice. Și atunci eu am fost fericit, adică nu îmi pare rău deloc. Îmi pare rău că dacă atunci aveam mintea de acum, în ultimul an nu mai făceam greșeli. Nu trebuia să fac greșelile pe care le-am făcut, a fost și urât. Măcar am bunul-simț să recunosc”.

Se poate o relație să se termine la notar. Te duci, te pupi, te iei în brațe, să și plângi, nu imediat să te afișezi cu alta, ea cu altul. Nu le înțeleg pe astea. Nu mă refer la nimeni în mod special, mă refer la oricine, cunoscut sau necunoscut”, a declarat Mihai Mitoșeru, citat de libertatea.ro.

Cei doi foști soți au o relație bună acum, vorbesc. Mihai Mitoșeru își dorește chiar să se împace cu Noemi, în repetate rânduri și-a cerut iertare, a recunoscut că a greșit, însă ea nu vrea să audă de o reconciliere.

„Doamna încă mă vede Bau-Bau, mă vede cu alți ochi și nu e bine. Dar eu i-am spus că am greșit, i-am explicat că m-am schimbat, dar ea nu vrea să mă creadă. Uite, am și sacou nou, clar m-am schimbat. (…)

Eu m-aș mai întoarce. Doamna nu știu dacă mai vrea. Dar nici n-am găsit o altă fată cu care să pot să cred că vreau mai mult. Cred că e de la căpățână, aici se pune un stop”, a mai declarat el pentru Cancan.

De când s-a despărțit de Noemi, Mihai Mitoșeru a avut mai multe relații, însă niciuna dintre ele serioasă. „Dacă nu vrei să te afișezi, nu te afișezi. Dacă vreau să mă prinzi, mă vei prinde. Nu trebuie să mă duc la mall sau în altă parte cu o fată. Dacă vreau să mă văd cu o fată, mă duc undeva unde nu o să vii tu niciodată.

Nu am umblat numai cu fițoase, am umblat și cu fete normale. Sună un pic ciudat, că mai există totuși fete normale pe lumea asta și am cunoscut câteva, deci eu sunt problema!”, a încheiat el.

De ce a divorțat Mihai Mitoșeru de Noemi

Mihai Mitoșeru a mărturisit că a greșit și că ar fi trebuit să aprecieze mai mult persoana de lângă el.

„Am divorțat… că am vrut să divorțez, că am crezut că e bine să divorțez, am greșit, recunosc, n-am știut să apreciez omul de lângă mine, pentru că niciodată nu apreciezi ce ai lângă tine, apreciezi după ce nu mai ai. Am făcut multe greșeli, întotdeauna când faci greșeli, nu-ți dai seama. Ai impresia că tu n-ai făcut nimic și că celălalt e vinovat, chiar și pentru greșelile tale.

Am divorțat, că am fost fraier…”, a spus Mihai Mitoșeru, citat de tvmania.ro.

Mama lui Mihai Mitoșeru, dezvăluiri despre relația prezentatorului cu fosta soție, Noemi

Recent, Camelia Mitoșeru, mama lui Mihai Mitoșeru, a vorbit despre relația dintre vedeta de televiziune și fosta soție Noemi, la mai bine de trei ani de la divorț. “Mihai nu știu când se recăsătorește, pentru că văd că tot cu Noemi vorbește. Noemi mi-a dat mesaj de Crăciun, este foarte atentă. Cine știe dacă se împacă sau nu, este treaba lor.

Nu l-am întrebat, nici nu vreau să mă bag în viața lui. Viața lui este un TABU pentru mine. Știi vorba aceea…ciorba reîncălzită poate avea un gust mai bun ca la început. Vom trăi și vom vedea ce o să fie.”, a declarat Camelia Mitoșeru, conform Fanatik.