5.2 C
Iași
miercuri, februarie 28, 2024

Oana Zăvoranu îl acuză pe fostul soț că i-a cheltuit banii cu amanta secretă. „I-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei”

Must Read

În ceea ce îl privește pe fostul soț, vedeta spune că a înșelat-o și s-a folosit de banii săi pentru a-și răsfăța amanta! Într-un interviu exclusiv pentru VIVA.ro vedeta a dezvăluit că Alex avea o amantă de un an și jumătate.

„Am dovezi. Sunt împreună de un an jumate, i-a luat casă și mașină din banii mei, i-a făcut și operații estetice, tot pe banii mei. Din păcate, nu a apreciat nimic din ce a avut de la mine. Când a văzut că începem să avem probleme, i-a cumpărat ei casă și mașină. Cât a fost sub aripa mea, eu l-am protejat.

Știu că mulți oameni din presă știau de mult ce se întâmplă, dar nu au scris ca să mă protejeze pe mine. Și pentru asta vă mulțumesc. El acum face totul pe banii soției, adică pe banii mei. Casă, mobilă, mașină, operații estetice.

Serios. Am dovadă. A cheltuit 162 de mii de euro cu ea, din banii mei. Nu m-ar fi deranjat dacă ar fi fost o femeie ok, o femeie normală, dar vă las pe voi să aflați și să scrieți cu ce se ocupă această domnișoară”, a declarat Oana Zăvoranu, pentru sursa citată.

Oana Zăvoranu a continuat seria declarațiilor șocante despre despărțirea de Alex Ashraf. În exclusivitate pentru FANATIK, vedeta spune care a fost motivul pentru care a plecat fostul partener. Bruneta tună și fulgeră și aruncă acuzații grave la adresa bărbatului.

Oana Zăvoranu a recunoscut faptul că se confruntă cu probleme financiare. Iar din spusele ei reiese faptul că Alex Ashraf a lăsat-o când i-a fost mai greu. Mai mult decât atât, se pare că bărbatul a premeditat totul în momentul în care a sesizat că finanțele încep să scadă.

“De când nu am mai avut bani a început să își facă ‘culcușul’ pentru plecarea pe care o gândea. Fiind sigur că aici nu o să mai fie mare lucru”, a declarat bruneta în exclusivitate pentru FANATIK.

“Nu m-a cunoscut niciodată (Alex Ashraf, n. red) dacă nu a stiut că eu mereu în situații critice am renăscut ca Pasărea Phoenix. Trebuia sa aibă doar puțină răbdare. Ce a ales el e scrum de țigară și vise deșarte”, a mai adăugat vedeta, indignată de cele întâmplate.

Pe ce a cheltuit Alex Ashraf banii familiei: “I-a cumpărat apartament”
Oana Zăvoranu a dat cărțile pe față și ne-a povestit totul. Se pare că fostul partener al celebrei brunete a avut alte planuri cu banii care intrau în casa celor doi. Oana a mărturisit că Ashraf i-a cumpărat actualei iubite un apartament.

“Da, eu trec printr-o situație mai delicată, dar peste care voi trece și o voi rezolva. El nu putea pune umărul împreună. A preferat din banii comuni care veneau sa îi cumpere ei un apartament pe care l-a renovat, mobilat, utilat”, a mai precizat Zăvo, în exclusivitate pentru FANATIK.

Mai mult decât atât, celebra brunetă susține că Alex Ashraf nu s-a oprit aici cu cheltuielile. I-ar fi luat mai multe bunuri actualei iubite din banii comuni. “…mașină jeep, vacanțe, spa-uri, operații estetice, lecții de dresaj pentru câini”, a mai adăugat Oana, făcând referire la lucrurile pe care a mai cheltuit fostul partener banii comuni.

Întrebată dacă faptul că a rămas fără bani este unul dintre motivele pentru care a plecat Alex Ashraf, bruneta a răspuns scurt. “Posibil și ăsta să fie un motiv real pe care l-a luat foarte atent în calcul”, zice Zăvo.

Oana Zăvoranu ne-a mai povestit că știa faptul că fostul partener a mai călcat strâmb. Cu toate acestea, a avut răbdare și a sperat că lucrurile se vor schimba. Când a fost întrebată de ce a acceptat infidelitățile soțului, vedeta a avut câteva cuvinte de spus.

“Am tăcut de proastă. Am crezut că îi trece, pentru că așa mă mințea. Din păcate, parcă aveam mintea cusută”, a mai adăugat Oana pentru FANATIK.

”Casa în care stă, mobila, mașina, tot… sunt luate din banii soției (adică ai ei, n. red.)”, a mai spus Zăvo, pentru FANATIK. „Sunt de un an și jumătate împreună, dar am tăcut eu”, susține Oana Zăvoranu.