28.9 C
Iași
sâmbătă, iunie 22, 2024

Adorabil! Cat de iubitoare si dragalasa poate fi o pisica!

Must Read

Este incredibil cat de iubitoare si dragalasa poate fi o pisica. Astfel, in filmuletul de mai jos veti vedea o asemenea pisica care isi doreste sa fie alintata si sa i se acorde atentia cuvenita. 

Pisicile sunt cunoscute ca fiind alaturi de caini cele mai iubite si indragite animale de companie. Ele isi manifesta dragsotea pentru stapanii lor prin mod care iti cucereste inima. Acest lucru se intampla si cu pisica din imagini pe care trebuie sa o privim numai cateva secunde ca sa ne cucereasca complet. Este atat de iubitoare si dragalasa, incat cu certitudine am vrea sa o avem langa noi in aceste momente.

Pisica din imagini isi mangaie stapanul si ii arata ca il iubeste si ce este cu adevarat adorabil este faptul ca nu se lasa pena cand nu il convinde de acest lucru. Pentru ca stapanul sau in acele momente se juca pe laptop, pisica a facut tot posibilul ca barbatul sa ii acorde ei mai multa atentie decat jocurilor. Si acest lucru s-a si intamplat, deorece stapanul pisicii a lasat laptopul deoparte pentru a se bucura de aceasta iubitoare si dragalasa pisicuta. 

Pisica nu se dezlipeste niciun moment de stapanul ei, aratandu-i toata dragostea si afectiunea pe care i-o poarta. Din cand in cand, pisicuta chiar ii ofera un mic „sarut”, apoi il imbratiseaza din nou cu multa afectivitate.

Este incredibil sa vezi cat de iubitoare si dragalasa poate fi o pisica. Pisicile sunt capabile sa ne iubeasca si sa fie alaturi de noi in fiecare clipa si isi doresc sa primeasca acelasi tratament si din partea stapanilor lor. Pisica ofera dragoste si in acelasi timp iubeste sa fie alintate si rasfatate tot timpul. Cu toi ne-am dori sa avem o asemnea pisica atat de dragalasa in jurul nostru, deorece cu siguranta ne-ar umple sufletul de bucurie si de iubire.