30.3 C
Iași
joi, iulie 18, 2024

O gimnasta timida se aseaza pe o minge si asteapta…cand se ridica ne ofera o reprezentatie fara cusur!

Must Read

In filmuletul de mai jos puteti vedea o gimnasta care ofera o reprezentatie fara cusur, folosindu-se de 3 mingi.

Corpul uman este incredibil, avand un potential aparent nelimitat. Chiar daca credeti ca le-ati vazut pe toate sau ca toate recordurile au fost deja inregistrate, exista intotdeauna un nou mare atlet care va depasi toate recordurile inregistrate si e arata ceva complet nou si cu totul neasteptat.

Atunci cand credem ca am vazut deja totul, acest lucru ne este contrazis atunci cand o vedem pe talentata Tatiana Konoballs care a oferit o reprezentatie fara cusur in cadrul show-lui francez „Le Plus Grand Cabaret Du Monde”.

In timp ce talentul Tatianei este cu siguranta ciudat, un lucru este sigur: Ea este absolut minunata in ceea ce face! Ea a resuist sa isi mentina exhilibru pe trei mingi mari de cauciuc intr-un mod gratios si foarte frumos!Chiar daca aceasta reprezentatie fara cusur a Tatianei este greu de realizat, momentul este incredibil de distractiv si de amuzant.

Chiar daca aceasta reprezentatie fara cusur a Tatianei este greu de realizat, momentul este si incredibil de distractiv si de amuzant. Capacitatea sa de a capta atentia tuturor este una uimitoare si nu suntem deloc surprinsi ca ea si- a castigat foarte multi fani si o bine meritata faima in Statele Unicite ale Americii!

Aceasta gimnasta este un exemplu pentru toata lumea si sper sa va placa repezentatia sa la fel de mult cum si publicului prezent la show i-a placut. Cand ea se prabuseste in minutul 3:35, ea chiar pare ca s-a ranit. Dar ea se intoarce si isi continua aceasta reprezentatie fara cusur. Ce experienta unica! Tatiana merita toate felicitarile pentru munca depusa, dar si pentru talentul extraordinar pe care il detine.

Daca si voua v-a placut aceasta reprezentatie fara cusur efectuata de Tatiana, va rog sa impartasiti acest video cu prietenii vostri de pe Facebook!