2.9 C
Iași
joi, februarie 22, 2024

Rona Hartner a murit la 50 de ani! Anunțul cumplit făcut de sora celebrei actrițe

Must Read

Rona Hartner a murit la numai 50 de ani. Celebra artista suferea de cancer. Cumplitul anunț a fost făcut de sora ei, Rinda.

Aceasta a postat o imagine cu o lumânare aprinsă.

În urmă cu o zi, sora Ronei Hartner a transmis un mesaj sfâșietor. Miercuri, 22 noiembrie, Rinda a scris pe Facebook un mesaj cu adevărat tulburător.

„Bună seara la toată lumea. Sunt Rinda, sora Ronei. Vă scriu să vă cer gânduri bune și rugăciuni pentru sora mea care își trăiește ultimile clipe. Ne scuzați dacă nu răspundem la mesaje, în aceste clipe dificile, vrem să fim cu ea și cu fetița ei.

Dumnezeu să-i aline suferința și să o primească la el!”, este mesajul postat de sora Ronei pe pagina artistei de Facebook a artistei.

Rona Harter, o carieră încununată de succes

Rona Hartner a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și la creier și povestea că boala a ajuns în stadiul 4.

”Am o tumoare de 5 centimetri la plămâni și 7 tumori pe creier”, spunea actrița în vară.

Rona Hartner s-a născut pe data de 9 martie 1973, în Bucureşti. A urmat cursurile Şcolii Germane ”Herman Oberth” din Bucureşti (1979-1991), iar din 1992 a început cursurile la Academia de Teatru şi Film din Bucureşti, potrivit site-ului CineMagia – www.cinemagia.ro.

În 1996 l-a întâlnit pe regizorul francez Tony Gatlif, care era în căutarea unei actriţe pentru filmul „Gadjo Dilo” („Străinul nebun”), ce se filma în România, ea primind rolul de actor principal şi interpret al melodiilor din film, potrivit site-ului amintit. Acest rol i-a adus mai multe premii, la diferite festivaluri, precum „Leopardul de bronz” (Premiul special pentru interpretare) la Festivalul Internaţional de Film de la Locarno, precum şi o nominalizare la premiile Cesar. Rona Hartner s-a stabilit în Franţa de peste 20 de ani, potrivit Agerpres.

Citește și: Rona Hartner îşi trăieşte ultimele clipe de viaţă. Anunţul făcut chiar de sora artistei