17.4 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Ce avere avea Rona Hartner. Cu ce bani a rămas după divorțul de Herve Camilleri

Must Read

Îndrăgita actriță și cântăreață Rona Hartner s-a stins din viață, joi, 23 noiembrie, la doar 50 de ani, după o lungă și istovitoare luptă împotriva unui cancer nemilos.

Cu o zi înainte, sora sa sa a făcut un anunț public pe pagina de Facebook a actriței în care dezvăluia câ Rona își trăiește ultimele clipe pe acest pământ. Din păcate, pronosticul a fost corect, iar actrița a plecat să încânte publicul pe o altă scenă,mai luminoasă.

Rona Hartner a lăsat în urmă o fată, pe Rita, rod al iubirii sale cu Rocco Sedano, primul său soț. Din păcate, actrița nu a avut prea mult noroc în dragoste și a fost nevoită să divorțeze și de cel de-al doilea soț, Herve Camilleri, după doar trei ani de căsnicie.

Rona a povestit, cu ceva timp în urmă, cum a decurs partajul de Herve și cu ce s-a ales după toată această poveste.

Ce avere avea Rona Hartner. Cu ce bani a rămas după divorțul de Herve Camilleri

”Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis să ia tot ce vrea. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce a vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, declara Rona Hartner, în urmă cu doi ani.

Rona Hartner economisese o sumă de bani pentru a începe un nou proiect muzical, însă cancerul a recidivat pe nepusă masă, iar toți banii au fost investiți în tratamentele care ar trebuit să-i salveze viața. Din păcate, cancerul s-a dovedit, încă o dată, mai puternic decât toți banii din lume.

Citește și: Rona Hartner a murit la 50 de ani! Anunțul cumplit făcut de sora celebrei actrițe