5.2 C
Iași
miercuri, februarie 28, 2024

Drama din viata Ronei Hartner. Cu ce s-a luptat actrița încă din adolescență

Must Read

Drama din viata Ronei Hartner! Actrița s-a stins din viață, joi, 23 noiembrie, la doar 50 de ani, după o lungă și istovitoare luptă împotriva unui cancer nemilos.

Artista a afișat întotdeauna un zâmbet larg și o pofta de viață molipsitoare, însă, în spatele aparițiilor ei pline de viață a stat ascunsă, nu de puține ori, multă suferință.

În 2019, Rona Hartner s-a luptat cu un cancer de colon și ficat, din cauza căruia a trebuit să facă mai multe operații, atât în România cât și în străinătate. A trecut peste ele, și-a găsit marea dragoste și s-a căsătorit, însă chinul a fost enorm. A învins boala atunci în doar 12 luni, surprinzându-i pe medici, care-i dădeau un timp de vindecare de 7 ani.

”Am mâncat lâmâi cu miere. Am luat lămâi din pom de la mine, adică bio, le-am pus în miere la macerat şi, în fiecare dimineaţă, beam pe stomacul gol chestia asta. Am mai luat spirulină şi mi-am refăcut fierul. Am luat vitamina C şi mi-am refăcut tonusul. Am înotat în fiecare zi. Am decis să uit fiecare etapă a chimioterapiei, a cancerului, a bolii, ca să nu intru în sistemul de victimizare”, povestea Rona Hartner.

Drama din viata Ronei Hartner. Actrița a încercat să se sinucidă

În urmă cu ceva timp, actrița povestea că a încercat să își ia viața de trei ori atunci când era tânără.

”Eu am avut trei tentative de sinucidere la 18 ani. Am plecat noaptea pe mare, la 2 Mai. O persoană m-a salvat, am numit-o îngerul meu păzitor. Această persoană a apărut de trei ori în viaţa mea. Mereu vine în situaţiile critice. Nu ştiu cine e sau cum o cheamă. Atunci am înţeles că nu era momentul ca eu să pier”, declara Rona Hartner la un post de televiziune.

Citește și: Rona Hartner a murit la 50 de ani! Anunțul cumplit făcut de sora celebrei actrițe

Citește și: Rona Hartner și-a prevestit moartea? Ce spunea actrița în urmă cu ceva vreme