17.4 C
Iași
vineri, iulie 26, 2024

Testamentul Ronei Hartner. Cui i-a lăsat celebra actriță întreaga avere

Must Read

Rona Hartner a simțit că momentul despărțirii este aproape și a ținut să-și rezolve ultimele chestiuni înaintea fatidiculul moment.

Iubita artistă s-a stins din viață joi, 23 noiembrie, la doar 50 ani, din cauza unui cancer nemilos. Cu două luni înainte, Rona a decis să meargă la notar pentru a-și pregăti testamentul, chiar dacă acest lucru i-a ucis, practic, ultima urmă de speranță. Simțea că trebuie să o facă, pentru orice situație ivită ulterior.

Rona Hartner a luat-o pe Rita, fiica sa de doar 15 ani, și au mers împreună la notar pentru a trece cele mai importante bunuri pe numele fetei.

”Timp de o lună, toți doctorii mă trimiteau doar la notar să îmi fac testamentul. Am fost cu copilul meu, care ieșise de la o școală de make-up, era fericită, câștigase o diplomă și știa că merge cu mine să îmi fac testamentul, să îi las totul.

A fost groaznic pentru noi. A fost ca un fir peste o prăpastie, a fost îngrozitor”, a povestit Rona, în cadrul emisiunii lui Cristi Brancu, de la Prima TV.

Rita este unicul copil al Ronei Hartner

Rita este unicul copil al Ronei Hartner, din prima căsătorie avută, alături de Rocco Sedano. Artista a mai fost căsătorită o dată, cu francezul Herve Camilleri, timp de trei ani, însă au decis să o apuce pe drumul separate, cu nu foarte mult timp în urmă, în 2021.

Nu se știe exact ce avere i-a mai rămas Ronei Hartner, după divorțul de Herve și după toate tratamentele plătite pentru a-și prelungi viața. Se știe doar că avea o casă Coasta de Azur, în Franța.

În ultimii ani, actrița nu mai punea preț pe lucrurile scumpe, cum ar fi bijuteriile. Mai ales după ce hoții i-au golit casa de cele mai importante lucruri. Atunci a simțit că trebuie să facă o schimbare, iar din acel moment a schimbat strategia de investiție. Cel mai probabil, Rona s-a asigurat că fiicei sale, Rita, nu-i va lipsi nimic financiar, în continuare, în afara dorului de mamă.

Citește și: Rona Hartner a murit la 50 de ani! Anunțul cumplit făcut de sora celebrei actrițe

Citește și: Rona Hartner și-a prevestit moartea? Ce spunea actrița în urmă cu ceva vreme