5.2 C
Iași
miercuri, februarie 28, 2024

Rona Hartner și-a prevestit moartea? Ce spunea actrița în urmă cu ceva vreme

Must Read

Rona Hartner s-a stins din viață, joi, 23 noiembrie, la doar 50 de ani, după o luptă interminabilă cu un cancer nemilos.

Dureroasa veste a fost făcută publică de una dintre prietenele Ronei, Imelda Antonescu, pe contul personal de Facebook:

”Rona a fost lumină. A fost cel mai curajos și cel mai luminos Om pe care l-am cunoscut vreodată. Nu se dădea în lături de la nimic, dansa, cânta, picta, juca, iubea…toate cu aceeași bucurie. Împărțea totul cu cei de alături. Mai puțin tristețile- erau singurele pe care le ținea pentru ea. În rest …dădea totul și se dădea cu totul. 

Ne-am cunoscut aproape copile și niciodată în toți anii aceștia Rona n-a fost altfel. Nu a schimbat-o nimic. Niciodată! Se supăra rar, era toată lumină și zâmbet și bucurie. Și așa va rămâne! Lumină, și zâmbet și bucurie! Chiar dacă a plecat puțin să se odihnească, Rona rămâne aici. Mereu o voi povesti frumos, cu bucurie. Mereu îmi voi aduce aminte de râsul ei puternic, de hainele colorate, de felul ei curajos de a fi, de muzică, de lumina și iubirea ce o făcea să fie Ea. Zbor lin spre lumină, fată dragă! Rămâi parte din lumea mea mereu!”, a scris pe pagina sa de Facebook Imelda Antonescu.

Rona Hartner și-a prevestit moartea?

Rona Hartner a luptat din greu, ani de zile, împotriva cancerului și, când credea ca a învins, boala se întorcea și-o readucea în infern. La un moment dat, în timpul unei ședințe de chimioterapie, artista a experimentat un sentiment care avea să o marcheze total.

A auzit vocea tatălui ei, apoi pe ce cea a Mântuitorului Iisus Hristos, iar multe lucruri s-au ”aprins” în mintea ei. Să fi fost un semn că tristul moment al despărțirii se apropie?

”La un moment dat, în timpul chimioterapiei, a intrat corpul meu într-o degringoladă foarte mare și se plimba ceva rece așa prin spital și nu era aerul condiționat. Era așa o prezență și l-am auzit pe tata din Rai spunând: „Haide fata mea!”. Și Iisus mi-a pus o întrebare cheie: „Și dacă nu vreau să te vindec?!”, a povestit Rona, cu ceva timp în urmă.

Citește și: Rona Hartner a murit la 50 de ani! Anunțul cumplit făcut de sora celebrei actrițe