17.4 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Andreea Berecleanu, înșelată cu soția avocatului! „Relaţia lor a început cu mult timp înainte să apară în presă”

Must Read

Andreea Berecleanu și Andrei Zaharescu au format unul dintre cele mai mondene cupluri din showbiz. Povestea lor de dragoste, care a durat mai bine de 15 ani, și în urma căreia au rezultat doi copii, s-a încheiat în anul 2013. Cât despre motivul concret, nu se cunosc nici acum foarte multe detalii.

Andreea Berecleanu a fost reprezentată în instanță, în procesul pentru pensia alimentară, de Călin Giurgiu, fostul soț al actualei iubite a lui Andrei Zaharescu, pe nume Cosmina. În acea perioadă, acesta a vorbit despre divorțul știristei, într-o emisiune TV.

„Eu am fost avocatul familiei foarte mult timp. Eu și fosta mea soţie am fost prieteni de familie cu Andreea şi Andrei. Motivul divorţului nu îl pot spune, deoarece s-a vrut ceva amiabil şi discret. El trebuie să plătească pensie alimentară o treime din salariul lui. El are 5.000 de dolari salariu de consul. Acum s-a ajuns la o sumă de aproape 10.000 de euro.

I s-a pus proprire pe conturi. Am înţeles că vorbeşte cu copiii. Andreea a plecat cu copiii şi cu domnul Stan la Disneyland. A venit şi el. Andrei susţine că nu poate să vină decât o dată pe an în România. Andreea nu i-a interzis să îşi vadă copiii. Ei au stat două luni la el în vacanţă, în Africa de Sud. El avea o relaţie bună cu cei mici. Nu cunosc să fi existat episoade violente între Andrei şi Andreea. Când s-a produs ruptura, s-a produs de tot”, declara Călin Giurgiu, citat de Click.

Deși nu mai avea nicio treabă cu Cosmina, ci erau doar parteneri de afaceri, Călin Giurgiu avea să descopere cu stupoare că ea era împreună cu fostul soț al Andreei Berecleanu.

„Eu cu soţia mea nu mai eram împreună, eram despărţiţi, dar eram în continuare parteneri de afaceri. Eram la birou şi am văzut un mesaj pe telefon. Am tastat să văd al cui era numărul. Am fost şocat să aflu că fosta soţie s-a cuplat cu Zaharescu. Andreea nu a aflat de la mine, a aflat din altă parte. Relaţia lor a început cu mult timp înainte să apară în presă.”, a mai spus bărbatul.

Potrivit celor declarate de avocate, pare că Andrei Zaharescu o înșela pe Andreea Berecleanu încă din anul 2010.

„Zaharescu o înşela pe Andreea cu soţia mea. A început cam prin 2010. El era cu Andreea atunci. Au fost o perioadă separaţi, dar s-au combinat când el era purtător de cuvânt. Nu s-a putut până atunci. Eu nu i-am spus Andreei nimic, abia apoi, după ce a aflat din altă parte, am discutat despre asta”, a mai mărturisit avocatul Călin Giurgiu, în 2015.

Andreea Berecleanu a făcut anunțul după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan

Cu ocazia aniversării a șapte ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan, vedeta și soțul ei au decis să dea o fugă până la Praga, într-o vacanță romantică. Au savurat momente minunate în acest oraș de vis, iar prezentatoarea de știri de la Prima TV a transmis și un mesaj special în această zi, exprimându-și sentimentele frumoase care îi leagă de atâția ani.

„De vineri, prin Praga. Ce vedem? Dar ce nu vedem…! E adevărat, toate biletele și rezervările le-am făcut cu doar câteva ore înainte, online. Și ne-au prins bine, n-am mai stat la cozi lungi. Restul, ca de obicei, am ales spontan.

Praga e atât de frumoasă, de curată, de romantică, de încărcată de istorie, arhitectură, artă. E mai frig decât acasă, dar e soare.

Aceste excursii de weekend, fie că suntem în străinătate sau în țară, fie că ajungem cu trenul sau cu avionul, ne încarcă cu energie și ne aduc bucuria de a fi împreună non stop. Azi sunt 7 ani de la cununia religioasă, parcă a fost ieri. Să ne fim mereu, sănătoși și fericiți!”, a scris Andreea Berecleanu pe Instagram, conform elle.ro.

De asemenea, sotul Andreei Berecleanu și-a sărbătorit și ziua de naștere, iar vedeta i-a făcut o urare specială partenerului ei de viață, în care și-a arătat recunoștința pentru dragostea pe care i-a oferit-o ei și familiei.

„Te-ai născut din iubire și meriți să fii iubit toată viața. Pentru cum ești tu, cu toate ale tale, ‘ciudățenii’, așa cum te alintăm. Și noi, eu, familia întreagă, prietenii, te iubim. Fii, iubitule, liber să descoperi, să inventezi, să citești, să adori tehnologia, progresul, sala ta de operații, știu cât sunt de importante pentru tine.

Și mai știu că mereu ai găsit în sufletul tău un loc cald, bun și iubitor pentru noi. Să-ți fie viața o surpriză frumoasă, să fii sănătos și fericit! La mulți ani! Dr. Constntin Stan”, a fost mesajul Andreei Berecleanu pentru soțul ei, potrivit RTV.