17.4 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Cine este Iuliana Pepene de la America Express! A avut o relație cu un chef celebru și a refuzat cadoul unui milionar care o curta

Must Read

Cine este Iuliana Pepene de la America Express! A avut o relație cu un chef celebru și a refuzat cadoul unui milionar care o curta.

De când a rămas singură, Iuliana Pepene este ”vânată” de mulți bărbați, majoritatea dintre din cercuri selecte, care încearcă s-o impresioneze cu diferite gesturi. Cum a fost cazul unuia care i-a ”împrumutat” o mașină scumpă, dar căruia i-a fost returnat cadoul!

Câteva zile la rând a profitat sexy-știrista de ajutorul pe care afaceristul i l-a oferit. Una dintre mașinile pe care acesta le deține a ajuns pe mâna prezentatoarei, cât timp ”bijuteria” ei suferea mici modificări. A fost fun, așa cum îi place Iulianei Pepene să zică, dar tot la vechea ei dragoste s-a întors!

Cu BMW-ul proaspăt tunat, Iuliana Pepene nu putea rata ocazia să nu facă și o plimbare. La Nuba și-a dat întâlnire cu niște prieteni, dar s-a lăsat așteptată. Câteva minute, nu foarte mult! A găsit cu greu loc de parcare, dar nu s-a enervat! E obișnuită cu aglomerația din Capitală, după cum scria la acea vreme CANCAN.RO.

”Nu toate relațiile duc la căsătorie”
Iuliana Pepene a format un cuplu până în 2021 cu un bucătăr celebru, Chef Dragoș Bercea.

Despărțirea nu ar fi fost una tocmai amicală, iar știrista a plasat mai multe indicii în această direcție pe rețelele de socializare.

Cu toate că cei doi încă se urmăresc pe anumite platforme online, Iuliana a șters toate fotografiile în care apăreau împreună. Nici Dragoș nu s-a lăsat mai prejos și nici el nu s-a mai afișat alături de știristă în vreo imagine, fie că vorbim despre Facebook sau Instagram.

Când toată lumea se aștepta să îmbrace rochia de mireasă, prezentatoarea a dezvăluit că nu toate relațiile sunt menite să se transforme în… căsnicii!

„Nu toate relațiile duc la căsătorie, unele te vor ajuta să descoperi noi restaurante”, a scris Iuliana Pepene, în secțiunea „story”, de pe Instagram.

Cum se descrie Iuliana Pepene
„Aventura America Express este o adevarată provocare, având în vedere diferența de formate: platoul de știri de la Observator, unde ne vedem în fiecare dimineață, și dinamica unui super reality-show.

Sunt un om activ, nonconformist , cu simțul umorului, iubesc adrenalina, lucruri pe care oamenii le știu mai puțin despre mine și mă bucur că vom avea ocazia să ne cunoaștem și altfel. Sunt foarte încântată să fac echipă cu Sonia, ne știm de mulți ani și sunt convinsă că experiența tuturor evenimentelor la care a luat parte o va ajuta și aici, are skill-uri potrivite pentru această competiție, este ambițioasă, inteligentă și are abilitatea de a interacționa cu oamenii. Ambiția nu ne lipsește niciuneia și cred cu tărie ca suntem o amenințare pentru celelalte echipe’, a spus Iuliana Pepene, potrivit a1.ro.

Iuliana Pepene s-a născut pe 26 aprilie 1991 în Brașov. Aceasta are 55 de kg și o înălțime de 1.70 m. Frumoasa blondină este prezentatoarea știrilor matinale de la Antena 1. Iuliana susține că urăște compromisurile și că singurul lucru pe care l-a făcut în această direcție este acela de a se muta în Capitală.

S-a înscris la Intact Media Academy şi până să finalizeze studiile a fost cooptată în echipa Antenei 1. Printre pasiunile acesteia se numără motociclismul și tot ce ține de adrenalină. Este copilot la raliuri și, în trecut, a fost implicată într-o relație cu Eduard Fuerea.

Cine sunt concurenții America Express
Noul sezon America Express a început, la Antena 1, iar producătorii show-ului au ales bine cele 9 echipe care vor lupta pentru marele premiu de 30.000 de euro. Este vorba despre Alexia Eram și fratele ei, Aris. comedianții George Tănase și Ionuț Rusu. Romică Țociu și fiul lui, Cătălin. Iulia Albu și iubitul ei, Mike. Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu. Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov. Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș.

sursa foto: social media