2.7 C
Iași
miercuri, februarie 28, 2024

Andreea Marin: „N-am nici cancer, nici lupus, nici cucus. Sunt undeva pe la 8,5 în ceea ce privește sănătatea”

Must Read

Andreea Marin spune că nu suferă de nicio boală gravă. Recent, în spațiul public au apărut mai multe zvonuri conform cărora, ”Zâna Surprizelor” ar fi fost diagnosticată cu o boală rară. Vedeta a rupt tăcerea și a dezvăluit adevărul despre starea sa de sănătate.

În primul rând, e o boală și nu o vină. Și cel care află că are depresie trebuie să înțeleagă asta, el nu e vinovat că are depresie. El este pur și simplu atins de o boală care se poate vindeca.

Dar a încerca să te vindeci singur, mai cu seamă dacă ai ajuns într-un stadiu al bolii care te duce spre zone prea întunecate, îți duce mintea, sufletul, îți strici relațiile cu ceilalți, pentru că asta se întâmplă…

Ai insomnii care devin pe termen lung și care te dărâmă pur și simplu. Nu mai poți să fii mamă bună, nu mai poți să fii soție bună, nu mai poți să fii colegă bună și așa mai departe. Toate lucrurile acestea nu se pot rezolva de unul singur”, a mai spus Andreea Marin, potrivit Unica, preluată de RTV.

Cum arată și unde se află casa de la munte a Andreei Marin
Andreea Marin locuiește în București, alături de fiica și de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, însă fosta prezentatoare are și o proprietate la munte, departe de agitația orașului.

Cu ani în urmă, vedeta și-a construit o casă la munte, la Telega, în județul Prahova. Aceasta merge de fiecare dată când vrea să se relaxeze. Anul acesta, a mers la locuința de la munte înainte de Paște și s-a ocupat puțin de proprietate, pe care a decorat-o cu flori, conform Fanatik.