13.9 C
Iași
sâmbătă, februarie 24, 2024

Sora lui Constantin Enceanu și-a părăsit familia și a plecat în Italia. „Și-a distrus familia după ce a plecat. Era măritată, avea patru copii, trei fete și un băiat, iar ea a plecat și n-am știut”

Must Read

Constantin Enceanu, unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară, însă puțină lume cunoaște întâmplările mai puțin plăcute prin care a trecut artistul, de-a lungul vieții.

De curând, cântărețul a vorbit despre șocul pe care l-a trăit atunci când a aflat că sora lui mai mare și-a lăsat familia acasă și a plecat în Italia, pentru a munci.

„Sora mea a plecat în Italia și a plecat fără știrea mea. Ea e mai mare cu un an și jumătate decât mine. Când am avut o discuție la țară că vrea să plece în Italia, i-am spus că nu sunt de acord cu așa ceva, pentru că în momentul în care familia nu este unită și nu stau toți la un loc, lucrurile se precipită și relațiile între soț și soție se răcesc și ușor se destramă, ceea ce s-a și întâmplat. Ea era măritată, avea patru copii, trei fete și un băiat, iar ea a plecat și n-am știut”, a povestit Constantin Enceanu în emisiunea lui Cătălin Măruță, conform wowbiz.

Timp de un an de zile, Constantin Enceanu nu a știut că sora lui nu mai este în țară.
Abia de ziua de naștere a femeii, atunci când artistul a sunat acasă la ea pentru a-i ura „La mulți ani”, acesta a aflat, în cele din urmă, de la nepoatele lui, că mama acestora nu mai este de mult în România și că a plecat în Italia, fără știrea lui, să muncească.

Acest lucru l-a șocat pe artist, care nu se aștepta ca sora lui să își lase acasă copiii și soțul și să stea departe de ei atât de mult timp.

„Am aflat după un an de zile, când am sunat-o. Mi-au ascuns și soțul ei și copiii și o tot sunam și ba era la vecina, ba este nu știu unde. O sunam și nu vorbeam cu ea, vorbeam cu copiii și cu soțul, dar nu mi-au spus și într-o zi de 23 august, am sunat-o pentru că e ziua ei ca să-i zic la mulți ani și îmi zice nepoata cea mare:

Mami este la o vecină. Am sunat după câteva ore: Mami nu e acasă, e plecată în oraș Am presimțit că ceva nu e în regulă, în seara aia am sunat-o de vreo 6-7 ori. Voi mă mințiți!

Atunci, mi-a zis nepoata mare că mami e plecată de un an în Italia. Nu-mi venea să cred. A plecat că poate să câștige un ban mai ușor și să-și ajute copiii și i-a ajutat”, a mai spus Constantin Enceanu, potrivit kfetele.ro.

Anii au trecut, iar premonițiile artistului s-au adeverit. Într-adevăr, distanța dintre sora lui Constantin Enceanu și soțul ei și-a spus cuvântul, cei doi ajungând să se despartă.

„Avea 38 de ani când a plecat, acum are 60 și ceva de ani. Și-a distrus familia după ce a plecat și pot să le spun tuturor că orice cuplu, cât ar fi de unit și cât s-ar iubi, distanța mare face doar să se răcească relațiile și duce la despărțire. Asta i-am spus din start: Chiar dacă tu îmi spui că vă iubiți, relația se va răci și va duce la despărțire”, a mai declarat interpretul de muzică populară.

Cântărețul de muzică populară, Constantin Enceanu, a dat-o în judecată pe Niculina Stoican pentru că nu a fost promovat.

Constantin Enceanu a dat-o în judecată pe Niculina Stoican: “Mă consider unul dintre cei mai buni artiști de muzică populară din țară”
Acesta o acuză pe artistă, care este și managerul Ansamblului folcloric “Maria Tănase”, că nu-i recunoaște meritele

“Așteptăm decizia instanței. Eu de 18 ani nu am mai fost avansat. Nu e vorba de bani, ci de a-mi recunoaște meritul meu. Fără lipsă de modestie, mă consider unul dintre cei mai buni artiști de muzică populară din țară. Alții nu sunt, poate, de valoarea mea, dar au fost promovați”, a explicat acesta pentru cancan.ro.

Constantin Enceanu afirmă că nu vrea să se retragă din Ansamblul “Maria Tănase”.

“Ar însemna să fiu un laș și să-mi las colegii. Nici de pensionat nu vreau, încă mai am multe de spus. Aș dori să stau pe scenă cât mai mult, cât mă ține sănătatea. Am cântări peste tot. Ieri, de exemplu, am avut la Ciorogârla, apoi în Teleorman. În weekend am, de asemenea, evenimente foarte multe. Mulțumesc lui Dumnezeu, chiar nu pot răspunde la toate invitațiile. La un moment dat, am simțit că trag foarte mult de mine și nu e bine. E vorba de oboseală. Și vârsta, totuși mă apropii de 60 de ani. Alții la 30 de ani nu muncesc cât mine”, a mai spus artistul.