2.7 C
Iași
miercuri, februarie 28, 2024

Ștefan Bănică Jr., despre cei 3 copii ai săi, cu mame diferite. „Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani este atât de. Semănăm extrem de tare”

Must Read

Ștefan Bănică Jr. a trecut prin mai multe relații eșuate din care au rezultat și trei copii. Artistul a vorbit despre copiii săi și a mărturisit că ambii îi semănă și sunt o variantă îmbunătățită a lui, dar au moștenit și părțile frumoase de la mamele lor.

Același lucru l-a spus și despre fetița pe care o are cu Andreea Marin, care a fost foarte dorită de toată familia. Cântărețul a ținut să precizeze și că fostele, dar și actuala lui soție sunt niște femei frumoase. „Ștefan (n.r- Radu, fiul lui) e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită (n.r- varianta îmbunătățită a lui) și mă bucură lucrul ăsta.

Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani este atât de… Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare.”, a povestit Ștefan Bănică Jr., citat de wowbiz.ro.

Atunci când vine vorba de copii lui, Ștefan Bănică Jr. se declară ca fiind „roțile ajutătoare” ale unei biciclete. Potrivit spuselor lui, este suficient să le dai o direcție copiilor, iar ei să ia ce este mai bun sau ce au nevoie. Artistul a povestit că fiul lui cel mare, Radu, a renunțat deja la roțile ajutătoare și a luat direcția potrivită pentru el.

„Fiecare are drumul lui, ca tată mi se pare că ești ca o bicicletă pe care învață copiii să meargă și are niște roți ajutătoare. Tu ești roțile ajutătoare, asta e metafora pe care o folosesc mai tot timpul când vorbesc despre ei și la un moment dat, uite cum e Ștefănel, roțile ajutătoare au plecat de mult, i-ai dat o direcție, evident că prin influența a ceea ce vede că faci, vede cum gândești. De fiecare dată le spun: luați ce e bun și ce vă trebuie”, a mai spus Ștefan Bănică Jr.

Puțini își aduc aminte faptul că Mihaela Rădulescu avea doar 28 de ani când îi jura iubire veșnică lui Ștefan Bănică jr. Vedeta de televiziune s-a căsătorit cu artistul în 1997 și au divorțat după numai doi ani de căsnicie. Ștefan Bănică a avut apoi o relație timp de cinci ani cu Camelia Constantinescu, iar împreună au un fiu, pe Radu, primul copil al cântărețului. Cei doi s-au despărțit în anul 2005, atunci când băiatul lor avea vârsta de 4 ani. Radu Ștefan Bănică a rămas în grija mamei sale, însă aceasta a avut grijă ca acesta să aibă o relație strânsă și cu tatăl lui.

În ianuarie 2006, Ștefan Bănică s-a căsătorit cu Andreea Marin, care a născut pe 15 decembrie 2007 o fetiță pe nume Ana Violeta. În octombrie 2013, Ștefan Bănică și Andreea Marin au divorțat. Tot în anul 2013, cântărețul a început să formeze un cuplu cu Lavinia Pîrva, iar împreună au un băiețel pe nume Alexandru, scrie Libertatea.

Cum reușea să scape Ștefan Bănică Jr. de povara recitării poeziilor patriotice în fața conducătorilor Elena și Nicolae Ceaușescu
Pentru a scăpa de momentele plictisitoare când era nevoit să recite poezii patriotice în fața conducătorilor Elena și Nicolae Ceaușescu, el apela la diverse trucuri, inclusiv la acela de a “face pe prostul”.

“Mă prefăceam nebun când eram trimis să recit, pentru că așa era, toți anii întâi erau trimiși să recite “Plugușorul” la Ceaușescu. M-am dus și am încercat să fac pe tămpitul. Îmi iese destul de bine, nu trebuie să mă prefac mult, îmi iese repede. Mi-au dat vreo 13 poezii”, povestește acesta, citat de stiripesurse.ro.

Mai mult, artistul redă și dialogul avut cu comisia de cenzura din acea perioadă.

S.B – Tovarășe Elena Ceaușescu,da ba di ba da ba”.
C.C – Ce faci, mă, aici? Îți bați joc?
S.B – Nu, dar așa citesc eu.
C.C – Bă tu îți bați joc? Cum te cheamă? Cum ai intrat tu la institut?
S.B – M-a băgat taică-miu, sincer vă spun. Mie nu-mi place.
C.C – Mamă, cât de prost e asta! Ia mai citește, mă.
S.B – Tovarășe Elena Ceaușescu, da ba di ba da ba”.
C.C – Bă da, e prost rău. Tăiați-l! Dați-i doar trei poezii. Azi, ia du-te, mă, du-te acasă de tot!

De ce a refuzat Ștefan Bănică Jr să joace în filme

Invitat la podcastul Lianei Stanciu, soțul Laviniei Pîrva a povestit cum a refuzat, încă de la 14 ani, să mai facă parte din distribuția unui film.

„Instinctiv, la primul film în care m-au luat am spus nu. Am spus nu pentru că m-am simțit mințit. M-a văzut Mișu Constantinescu, mi-a zis „Ce moacă de film ai”, Aveam 14 ani când am făcut primul film. Era prieten cu tatăl meu, dar nu știa cine sunt, m-a chemat în filmul ăsta, eu am crezut că joc.

M-am dat mare la bloc, le-am zis oamenilor că plec la filmări, doar că..prima zi de filmare a fost figurație și eram pe o plută, iar la sfârșitul filmării m-au uitat pe plută. Eu am zis „Băi, eu nu mai vin, eu am crezut că mă chemați să fac ceva”, și nu m-au crezut, dar nu m-am mai dus (..)

(Ștefan Bănică Jr.)

Am spus ”nu” de foarte multe ori, am refuzat multe lucruri la viața mea. Nu știu dacă am regretat, probabil nimic major, am refuzat foarte mulți bani. Chiar dacă nu aveam, dar faptul că nu mă simt bine cu conștiința mea…e nu. Să nu faci compromisuri față de profesia ta, față de publicul tău și față de tine. Eu consider că nu am făcut compromisuri, nu”, a răspuns Ștefan Bănică Jr, citat de click.ro.