5.2 C
Iași
miercuri, februarie 28, 2024

”Pericolul unui al treilea război mondial este foarte-foarte mare în viitorul apropiat”

Must Read

Carmen Harra, vedeta cunoscută ca terapeut în Statele Unite ale Americiia, vorbit recent despre situația din ce în ce mai îngrijorătoare la nivel global.

Potrivit clarvăzătoarei, anul viitor nu vine cu vești bune, ba chiar poate deveni unul extrem de periculos pentru întreaga omenire, anul 2024 este unul karmic.

”În lume sunt conflicte puternice care din nefericire ar putea să ducă în 2024 la un război mondial de proporții. Pericolul este extrem de mare însă să sperăm că ne protejează divinitatea și că nu se va ajunge acolo. Putem doar să ne rugăm! Un pericol atât de mare nu a avut umanitatea de multă vreme. 2024 este un an karmic. Anii karmici aduc la lumină experiențele trecutului și de obicei conceptul ăsta karmic se referă la a se repetă anumite experiențe de-a lungul timpului și războiul s-a creat undeva în Orientul Mijlociu, cu foarte multă vreme în urmă. De acolo a pornit nucleul bătăliilor și de acolo s-a extins în Europa, iar și pericolul de a se extinde în lumea întreagă este acum mai mare ca oricând în anul viitor”, a declarat Carmen Harra, potrivit Ciao.

Carmen Harra: ”Conflictul din Israel se va aplana la un moment da”

Clarvăzătoarea spune că războiul început la începutul lunii octombrie în Israel se va înceheia la un moment dar, prin intervenția americanilor.

”Totuși conflictul din Israel se va aplana la un moment dat. În viitorul apropiat, prin intervenția americanilor. Dar, la spate sunt și alte puteri care susțin acest război, care nu apar în față, și luptă. Chiar dacă se aplanează acolo, poate să reînceapă sub incidența anului karmic.

În orice caz, la ora actuală putem să ne gândim că cei care conduc lumea au atâta înțelepciune să nu se angreneze în așa ceva și să vadă catastrofa care ne paște la un centimetru de noi. Cam acestea sunt datele, nu sunt prea grozave. Omenirea mai are încă 10 ani de luptă, de luptă cu sine, de luptă cu trecutul. De luptă de a schimbă gândirea și a vindecă acțiunile greșite de-a lungul timpului.

Pentru a intra într-o perioadă luminoasă și stabilă trecem întâi prin purgatoriul ăsta și prin partea de haos. Deci eu susțin că pericolul unui al treilea război mondial este foarte-foarte mare în viitorul apropiat. Să sperăm că nu se va întâmpla! Nu este o incidență de 100%, dar din nefericire lumea stă pe un butoi de pulbere. Următorii ani sunt periculoși, nu numai 2024!”, a mai adăugat Carmen Harra.