16.3 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Urmează o nouă minivacanță pentru români. Cum va fi vremea în cele 4 zile libere de săptămâna viitoare

Must Read

Urmează o nouă minivacanță pentru români. Cum va fi vremea în cele 4 zile libere de săptămâna viitoare? Meteorologii Accuweather au actualizat prognoza meteo, așadar planurile de vacanță pot fi deja făcute!  

Zilele de 30 noiembrie – Sfântul Andrei și 1 decembrie – Ziua Națioală a României, sunt libere legale, iar în acest an pică joi și vineri. Așadar, românii se vor bucura de o minivanță de 4 zile.

Cum va fi vremea în cele 4 zile libere de săptămâna viitoare în Brașov, Predeal, Sinaia și ConstanțaCum va fi vremea la Brașov

În orașul de la poalele Tâmpei va fi frig, însă o vreme numai bună de plimbare în oraș. Pe 30 noiembrie vremea va fi însorită cu o minimă de -6 și o maximă de 1 grad. Și pe 1 și 2 decembrie vremea va fi ideală de plimbare, însă pe 3 decembrie va ploua.

Cum va fi vremea la Predeal

În Predeal, vremea va fi geroasă, dar numai bună de plimbare. Maxima va ajunge la 6 grade, în timp ce temperatura minimă va coborî până la -5.

Cum va fi vremea la Sinaia

Cei care vor alege să petreacă zâteva zile la Sinaia se vor bucura de zile însorite. Temperatura va ajunge chiar și la 7 grade, însă noptea va coborî spre -6.

 

Cum va fi vremea la Constanța

Dacă îți e dor de mare și vrei să petreci câteva zile pe o plajă goală și romantică, trebuie să știi că vremea va ține cu tine. Dacă pe 30 noiembrie maxima zilei va fi de 5 grade, sâmbătă, pe 2 decembrie, maxima va urca până la 15 grade.

Cum va fi vremea în primele două săptămâni din decembrieSăptămâna 27 noiembrie – 04 decembrie 2023

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică negativă mai accentuată în jumătatea nordică a țării.

Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice, sud-estice și la munte.

Săptămâna 04 – 11 decembrie 2023

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile vestice.