16.3 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Cine este tânăra de 24 de ani moartă în accidentul cumplit din Arad. Timeea împlinise 24 de ani în urmă cu două zile. Alături de ea se afla sora ei mai mică

Must Read

Se îndrepta spre casă, alături de sora ei mai mică. Nici una dintre ele nu avea nici cea mai mică bănuială că pentru Timeea, care abia împlinise 24 de ani în urmă cu două zile, avea să fie ultimul drum.

Profesoară de religie la Școala Mihai Eminescu din Arad, tânara avea să aibă parte de un sfârșit cumplit.

Cine este tânăra de 24 de ani moartă în accidentul cumplit din Arad

Un excavator aflat pe un trailer s-a dresprins într-o curbă și a căzut peste mașina în care se aflau cele două surori. Mergeau acasă la Săvârșin. Pentru Timeea nu s-a mai putut face nimic. Roberta, tânara de 21 de ani, a fost dusă în stare gravă la spital. Mezina este studentă și educatoare.

Timeea era absolventă a Universității de Vest din Timișoara, Facultatea de Litere, Istorie si Teologie. Anul acesta a devenit profesoară de religie la Școala „Mihai Eminescu”. În precedentul an școlar, a predat limba și literatura română la școala din Petriș, în județul Arad. Cursul vieții i s-a oprit însă pentru totdeauna în drumul spre casă.

La scurt timp după aflarea cumplitei vești, mesajele au început să curgă pe rețelel de socializare.

“Dumnezeu să te odihnească în pace, Timeea”, “Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Timeea. Un înger printre îngeri”, “Nu pot sa cred … Dumnezeu sa o odihneasca in pace”. “Offf dragă Timeea nu îmi vine sa cred ca numai ești printre noi, ai plecat mult prea devreme draga mea Dumnezeu sa te ierte si sa te odihnească în pace și liniște! Sincere condoleanțe familiei îndurerate, Dumnezeu sa mângâie și sa întărească familia greu încercată!” “Timeea, suflet drag, încă refuz să cred că viața poate fi atât de crudă.

Ai fost o colegă minunată, caldă și pură (îmi este imposibil să vorbesc despre tine la trecut). Chiar dacă, acum două zile, îți scriam cu ocazia zilei de naștere și mă gândeam la tine cu duioșie, cu un sentiment profund de admirație pentru răbdarea și educația cu care ai fost înzestrată, destinul a ales să ne umbrească, prematur, viețile tuturor celor care te-am cunoscut.

În inima noastră ești nemuritoare. Odihnă veșnică, suflet blând!” “Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă mie! Draga mea Timeea,ai fost o fată deosebită, un suflet cald și blând,o persoană iubită și apreciată de toți oamenii care te au cunoscut! Dar Dumnezeu te a iubit mai mult și a ales să te ia la El!! Îmi e greu să mă gândesc că nu mai ești printre noi. … Vei rămâne veșnic în amintirea noastră!

Dumnezeu să mângâie familia îndurerată!! Drum lin printre îngeri ,frumoasa mea!! Nu te voi uita niciodată! Domnul să se atingă de Roberta!!”