23.2 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Birou Credite Rapide – soluții personalizate pentru nevoile tale financiare. Ce tip de credit poți lua dacă ești bugetar, pensionar sau lucrezi la privat

Must Read

O nevoie financiară poate fi reprezentată de necesitatea de a achita urgent o factură restantă, de a realiza un control medical amănunțit sau de a achiziționa un bun sau un serviciu într-un timp foarte scurt. Acestea sunt doar câteva exemple, situațiile putând fi numeroase și adaptate în funcție de fiecare persoană sau familie în parte. Pentru a răspunde acestor nevoi, instituția financiară nebancară Birou Credite Rapide, instituție înregistrată la Banca Națională a României, a creat mai multe tipuri de credite rapide, adică împrumuturi de nevoi personale prin care solicitanții pot accesa o sumă de bani în cel mai scurt timp.

Soluțiile de finanțare oferite de Birou Credite Rapide sunt personalizate în funcție de necesitățile persoanei care solicită un credit de nevoi personale, de categoria profesională din care face parte, de venitul lunar înregistrat și de disponibilitatea sa de a achita împrumutul într-o anumită perioadă de timp.

Cum te poate ajuta IFN-ul Birou Credite Rapide?

Birou Credite Rapide este instituția financiară (IFN) care oferă credite nebancare în cel mai scurt timp și în condiții avantajoase și ușor de îndeplinit. Criteriile de eligibilitate sunt minime, fiind la îndemâna tuturor celor care au peste 18 ani și înregistrează un venit stabil lunar. Dacă ai nevoie urgentă de o sumă de bani pentru a-ți rezolva o urgență financiară poți aplica pentru un credit de nevoi personale rapid. Nu ți se vor cere garanții pentru aprobarea dosarului de creditare și nu vei avea de achitat comisioane sau taxe de acordare credit. Suma împrumutată se va stabili în funcție de salariul tău, astfel că vei putea primi până la 10.000 de lei pe o perioadă maximă de 36 de luni. Biroul de Credite Rapide te poate ajuta și în cazul în care ai mai avut credite în trecut și din anumite motive figurezi cu istoric negativ de plată. IFN-ul acordă împrumuturi de nevoi personale și celor care sunt înscriși în Biroul de Credite ca rău platnici.

Pot obține un credit de nevoi personale dacă sunt bugetar?

Instituția financiară oferă servicii de creditare personalizate bugetarilor, în funcție de categoria profesională din care fac parte. Da, poți obține un credit de nevoi personale dacă activezi în sistemul de stat. Vei avea nevoie de doar două documente pentru a aplica: cartea de identitate și fluturașul de salariu, care să ateste că ești salariat și înregistrezi lunar un venit.

Angajații din sistemul public pot accesa mult mai ușor un credit de nevoi personale nebancar față de orice altă categorie profesională din mediul privat, un argument fiind stabilitatea locului de muncă. În portofoliul Birou Credite Rapide se regăsesc împrumuturi pentru mai multe categorii profesionale:

Credite pentru funcționari publiciCredite pentru sectorul medicalCredite pentru salariații din Poliție, Armată, ISU, JandarmerieCredite pentru angajații din Învățământ

Pe lângă aceste categorii prestabilite, orice altă persoană care are statut de bugetar poate beneficia de un serviciu de creditare din partea instituției nebancare. Pentru dosar, va fi nevoie doar de buletin și de fluturașul de salariu. În lipsa celui din urmă document, se poate atașa extrasul de cont unde se încasează salariul lunar.

Care este timpul maxim de aprobare a unui credit de nevoi personale?

Banii împrumutați prin intermediul unui credit de nevoi personale ajung la beneficiar în aceeași zi de la solicitare. Timpul maxim de aprobare a dosarului de credit este de doar câteva ore. Procedura are loc online, fără a fi necesară deplasarea de acasă. Cei care solicită creditul nebancar online vor completa un formular cu datele persoanele, vor atașa la dosar cele două documente – buletin și fluturaș de salariu -, vor transmite contul bancar unde vor să primească banii, iar după semnarea contractului suma va fi virată în cel mai scurt timp.

Cel mai bun și avantajos credit de nevoi personale este cel care răspunde necesităților fiecărui aplicant, care îi oferă suma de bani de care are nevoie în cel mai scurt timp, dar fără a-l îndatora peste măsura capacităților de plată. Așadar, la Birou Credite Rapide, suma împrumutată se va stabili ținând cont de salariul lunar, iar perioada de rambursare poate fi flexibilă, însă nu mai mare de 36 de luni. Bugetarii au la dispoziție o gamă personalizată de credite rapide, dar în același timp IFN-ul oferă soluții de finanțare și pentru angajați din sistemul privat sau pentru pensionari.