21.1 C
Iași
sâmbătă, iulie 20, 2024

Fiul lui Glen Campbell ii aduce un omagiu tatalui sau cu o interpretare emotionanta!

Must Read

La doi ani dupa ce a fost diagnosticat cu boala Alzheimer, Glen Campbell a inregistrat ultima sa piesa in ianuarie 2013.

„I’m not gonna miss you” este un cantec sumbru cu peste 9 milioane de vizualizari pe Youtube si vorbeste despre abandonarea familiei si realitatea devastatoare a bolii.

Versurile includ: „Eu sunt inca aici, dar totusi am plecat/ Nu mai cand la chitara sau cantecele mele? Ei niciodata nu au stiut cine sunt/ Omul care te iubeste pana la final.”

Din pacate, aceasta stea, a carui cariera impresionanta a inceput in anii 1960, niciodata nu a avut sansa de canta acest cantec live, deorece boala lui a evoluat.

La randul sau, fiul sau a decis sa ii aduca un omagiu tatalui sau printr-o interpretare emotionanta. Shannon Campbell a cantat in podul casei Campbell din Nashville, alaturi de o banda si a impartasit aceasta interpretare emotionanta pe Youtube.

Inregistrarea emotionanta a reusit sa impresioneze fani din intreaga lume, multi luandu-si timp pentru a impartasi gandurile lor.

„Un mare tribut si un talent uimitor. L-am urmarit pe Glen zinca de la primele zile in studio la inceputul anilor saisezi. Nu imi pot imagina cum trebuie sa fi sa sti ca nu mai esti in masura de a canta propria ta muzica. El si familia lui, precum si toti cei care sufera de aceasta boala Alzheimer, au nevoie de rugaciunile noastre”, a scris un utilizator Youtube.

Gestul fiului lui Glen Campbell de a-i aduce un omagiu tatalui sau prin interpretarea intr-un mod atat de emotionant al acestei piese este de admirat. Acesta merita toata admiratia nostra si tot respectul nostru, deorece duce mai departe numele tatalui sau si face ca lumea sa il simta din nou printre ei.  

Daca aceasta interpretare emotionanta v-a cucerit sufletul, atunci va rog sa impartasiti acest video cu pritenii vostri de pe Facebook!