22.4 C
Iași
duminică, iunie 16, 2024

Cătălin Bordea, despre o împăcare cu soția care l-a înșelat. „Dacă ar veni la tine și ți-ar cere iertare, ar pica în genunchi?“ Răspunsul lui Bordea

Must Read

Cătălin Bordea a vorbit într-un interviu despre o posibilă împăcare cu cea care i-a fost soție ani la rând. Întrebat dacă i-ar mai da o șansă Liviei, în cazul în care aceasta ar regreta alegerea făcută, comediantul nu a oferit un răspuns clar. Și nu pentru că nu a vrut, ci spune că încă nu știe ce vrea și ce ar face dacă lucrurile ar sta așa cum se presupune, scrie wowbiz.ro.

Prezentator: Dacă ar veni la tine și ți-ar cere iertare, ar pica în genunchi?
Cătălin Bordea: Nu pot să răspund la întrebarea asta, nu pot pentru că nu știu.

Prezentator: Înseamnă că nu ești vindecat!

Cătălin Bordea: Tocmai! Nu pot să răspund la întrebarea asta!

Prezentator: Deci ai putea? Există și posibilitatea asta, să o primești înapoi… Ai răspuns deja.
Cătălin Bordea: Momentan, singurii care mă țin pe mine pe linia de plutire sunt prietenii mei buni, care încontinuu îmi fac portretul din urmă: ”Bă, tu despre cine vorbești, despre asta care… despre asta care…”.

Pentru că ai tendința să uiți… Ai iubit prea mult omul ăla și cred că dacă erau mai mulți ani de certuri, poate că… dar pe mine m-a lovit tirul pe munte. Recuperarea e una și șocul mintal e alta. Până se așează, acum trebuie să lucrez la mine, ei treaba lor. Dar nu pot să răspund la întrebarea asta.

Invitat în emisiunea „Xtra Night Show”, moderată de Dan Capatos la Antena Stars, Cătălin Bordea a vorbit pentru prima dată despre despărțirea de Livia. Juratul de la „iUmor” a recunoscut că a apelat la un psiholog și că soția lui era complet schimbată după ce el s-a întors de la America Express.

Mult timp, actorul de comedie a crezut că este vina lui pentru tot ce s-a întâmplat cu Livia și și-a reproșat că nu a fost suficient de bărbat și că nu i-a acordat mai multă atenției partenerei.

„Chestia asta mi-a pus capac. Te lasă mama, tata, soția… eu deja aveam teama abandonului, dar nu știam ce înseamnă exact. (…) Eu m-am dus la terapie să fiu alături de ea. Nu m-am dus la terapie să văd care este treaba cu mine. (…) Am găsit-o schimbată radical după ce m-am întors de la America Express. (…)

Eu am luat totul pe mine, adică eu eram clar de vină. (…) Îmi reproșam că nu am fost mai atent, îmi reproșam că poate nu am fost destul de bărbat, mi-am reproșat că nu am fost deloc bărbat în tot timpul relației, am fost mai mult copil decât bărbat, mi-am reproșat că am jucat un personaj, acest comediant care vine și acasă și care tot timpul încearcă să își facă soția să râdă.

Și nu am fost, poate, profund uneori. Mi-am reproșat că uneori nu mi-am dat seama de anumite semnale și poate nu le-am văzut”, a mărturisit Cătălin Bordea, citat de libertatea.ro.

Cătălin Bordea, despre pozele cu Spike și Livia

Atunci când au apărut în presă imaginile cu Livia și Spike sărutându-se, Bordea a avut parte de un adevărat șoc. Actorul este recunoscător că i-a avut alături pe prietenii săi, care l-au ajutat să treacă peste situația marcantă din viața lui.

„Șocul a fost ceva… Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești, pur și simplu. Nu mai ai reacție. E ca la o anestezie așa. Pur și simplu fața rămâne mobilă. (…) Eu m-am pus pe bancă așa, mă uitam în gol. (…)

Încep să se lege (n.r. – lucrurile), pentru că la un moment dat ai impresia că ești nebun. În timpul ăla, tu ai impresia că ești nebun, că vezi tu semne peste tot și nu știu ce. Și numai tu”, a declarat comediantul, citat de romaniatv.net.