23.2 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Gina Pistol: „Am fost un copil sărac. Au fost perioade când nu aveam un leu în buzunar. Pe mine nu m-a ajutat nimeni niciodată”

Must Read

Gina Pistol provine dintr-o familie cu posibilități materiale reduse și s-a confruntat cu lipsurile materiale încă din copilărie. Astfel, de-a lungul timpului, a muncit pentru a-și depăși condiția și a ajunge în stadiul în care să își permită tot ceea ce își dorește.

„Am fost un copil sărac. Au fost perioade când nu aveam un leu în buzunar și nu au fost grei anii ăia. Eu am muncit toată viața. Pe mine nu m-a ajutat nimeni niciodată. N-am știut și nu știu să cer. Muncesc. Nu vreau să mai am grija zilei de mâine.

Vreau să am relaxarea asta. Dacă intru într-un magazin, îmi place paharul ăsta, eu vreau să mi-l cumpăr, nu să mă uit că nu am bani acum. Am avut mulți ani din ăștia, de aia nu mai vreau .”, a spus Gina Pistol, conform Kfetele.ro.

De ce nu arată Gina Pistol și Smiley chipul fiicei lor pe internet

Gina Pistol se află în lumina reflectoarelor de foarte mulți ani, însă pe micuța Josephine o ferește de toate aceste energii negative ale oamenilor din mediul online.

„Este încă un suflet tânăr, nu vreau să o expun la toată energia asta pe care o simți și tu ca om. Gândurile oamenilor sunt foarte diferite, puține sunt bune. De ce să îi fac asta copilului meu? Poate ea nu își va dori lucrul asta.”, a declarat Gina Pistol, în urmă cu puțin timp, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Cum îi vor explica Smiley și Gina Pistol fiicei lor cu ce se ocupă
Mai mult decât atât, prezentatoarea TV crede că activitatea profesională a ei și a soțului ei va fi un subiect cu adevărat greu de explicat fiicei lor.

„Ne gândim foarte des la asta, nu știu cum o să facem. Nașa noastră de cununie ne-a recomandat un psiholog foarte bun pentru a merge toți trei, special ca să știm să abordăm cea mai sănătoasă variantă pentru a-i prezenta ei treaba asta. E greu de gestionat. Nu vreau să devină, la cum este ea sigur n-o să devină, dar nu vreau să fie genul ăla de copil răsfățat și «bă tu știi cine e tata, cine e mama?». Trebuie să învățăm să facem treaba asta cât mai curat”, a mai declarat Gina Pistol, conform spynews.

Gina Pistol nu mai urmărește emisiunile pe care le modera la TV

Gina Pistol a dezvăluit că nu mai poate să urmărească emisiunile care au consacrat-o, de când s-a retras din televiziune, scrie wowbiz.ro.

„ Damian Drăghici: Cum ai trăit despărțirea de cei trei colegi ai tăi?
Gina P.: Nu știu ce să zic despre asta. Mie îmi lipsește asta, mi-e dor de echipă. Cele două proiecte sunt două proiecte în care am investit destul de mult emoțional. Eu atunci când mă bag într-un proiect de nivelul ăsta nu mă bag ca să îl văd ca pe un business, din păcate.

Că până la urmă toți avem facturi la sfârșitul lunii. Mă bag pentru că eu cred și vreau să fac tot ce stă în puterea mea ca să iasă bine. Și sunt două proiecte care îmi lipsesc. Dar eu am nevoie de mine să mă adun, și copilul are nevoie de mine să fiu cum trebuie. Nu știu să zic mai multe despre plecarea băieților (n. red Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu).

Damian Drăghici: Te uiți (n. red la emisiunile pe care le modera)?
Gina P.: Nu, că mă doare, nu pot să mă uit.
Damian Drăghici: Te emoționează?
Gina P.: Și asta. Știi cum e, când crești ceva, o plantă, o uzi tu, pui îngrășământ, îi ștergi fiecare frunză, îi dai energie. E a ta, știi? Și pe urmă să o vezi așa, parcă…

Închizi ochii și treci pe lângă, te doare. Și mă doare, că îmi lipsesc. Mie îmi place să merg, eu sunt un semn mutabil ca și horoscop, dacă mă închizi într-un birou m-ai omorât. Nu pot, eu trebuie să fiu liberă, să cunosc oameni, să văd locuri, să mă bucur vizual de tot felul de peisaje, eu omul ăsta sunt.

Mă mai uit din când în când ce postează pe paginile de Instagram (n. red ale emisiunilor pe care le-a moderat), dar nu pot, mă doare, mă răscolește“, a dezvăluit Gina Pistol în podcastul moderat de Damian Drăghici.