29.2 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Andreea Esca i-a vizitat pe socrii ei, la Paris: „Soacra mea e tare frumoasă”. Mama lui Alexandre Eram, o franțuzoaică splendidă

Must Read

Andreea Esca a profitat de vizita la Paris, la invitația Chanel, pentru a-i vizita și pe socrii ei, Melkom și Anne Eram. Au ieșit la masă, la un restaurant luxos din Paris, iar imaginile vorbesc de la sine despre cât de minunată a fost revederea.

Andreea Esca a avut parte de o experiență inedită, la Paris, la invitația Chanel. A povestit și pe Instagram: „Ziua mea, în doi pași și trei mișcări. Am ajuns la Paris, unde m-am plimbat mult, mi-am clătit ochii, m-am întâlnit cu Stephan Bosc, omul care, de nicaieri, acum mulți ani, m-a invitat si m-a convins să realizez emisiunea LaRadio de la Radio Europa FM (emisiune care mi-a uns sufletul o lungă perioadă de vreme) și pe seară am primit programul pentru vizita de mâine, de la Centrul de cercetare, inovație și dezvoltare a produselor de beauty Chanel. Mulțumesc pentru invitație”, a scris vedeta PRO TV, pe 15 noiembrie.

Andreea Esca, la cină cu socrii ei

Dar vizita Andreei în capitala Franței nu ar fi fost completă fără o întâlnire cu socrii ei, Melkom și Anne Eram. Părinții Alexandrei Eram o îndrăgesc tare mult pe nora lor, iar sentimentul e reciproc. Știrista PRO TV vorbește la superlativ, de fiecare dată, despre socrii ei, și așa a făcut și acum. „Soacra mea e tare frumoasă”, a scris Andreea în dreptul unei imagini cu mama lui Alexandre Eram.

Într-adevăr, mama lui Alexandre Eram arată fabulos la vârsta a treia. Blondă, cu o coafură la baza gâtului, cu un zâmbet fermecător, îmbrăcată cu o bluză neagră, din dantelă, accesorizată cu un colier discret, Anne Eram este o franțuzoaică rafinată.

Părinții lui Alexandre Eram locuiesc la Paris

Alexandre Eram, soțul Andreei Esca, are cu ce să se mândrească, în familie. Alexandre Eram s-a născut în Statele Unite ale Americii și a crescut într-un cartier din Michigan, însă, pentru că mama lui este franțuzoaică, ulterior, s-au mutat în Franța. Acolo locuiesc și părinții lui, doi pensionari eleganți și joviali, după cum se vede în toate imaginile cu ei.

Părinții lui Eram sunt sprinteni la vârsta a treia și se bucură de viață, mai ales că locuiesc în Franța, patria vinurilor și a mâncărurilor rafinate.

Socrul Andreei Esca, Melkon Eram, este armean la origine și arhitect de profesie. Se îmbracă șic și asortat, după cum spune și nora lui. Soția lui, Anne Eram, adică soacra Andreei Esca, este o franțuzoaică elegantă, blondă, cu un zâmbet cald și ochi irezistibil de albaștri, pe care i-a moștenit și nepoata Alexia Eram. Socrii și părinții Andreei Esca nu au lipsit de la petrecerea fabuloasă de la Istanbul, organizată în cinstea știristei PRO TV, care a împlinit atunci 50 de ani (29 august 2022).