2.7 C
Iași
miercuri, februarie 28, 2024

Cristi Borcea susține că a avut orice femeie și-a dorit: „Când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului… am mers”

Must Read

Omul de afaceri, care a dezvăluit câți bani avea la Revoluție, a recunoscut că nu a fost un soț fidel până să o cunoască pe actuala sa parteneră, Valentina Pelinel, dar că mentalitatea sa s-a schimbat odată cu vârsta.

”Am avut șansă de la Dumnezeu. Tatăl meu are 1,70 m și mama 1,65 m, iar eu am 1,90 m. Și brunet și cu ochi albaștri și cu notorietate. Și am avut multe escapade, războaie, nenorociri.

Dar Valentina m-a găsit în cea mai bună perioadă, când te așezi, când te uiți în jur și vezi 9 copii, când vezi cea mai frumoasă femeie din lume alături de care creezi cele mai bune condiții pentru toată lumea. Și atunci nu-ți mai arde de altele”, a spus Borcea, într-o confesiune fără perdea în cadrul podcastului ”Tare de tot”, realizat de Viorel Grigoroiu.

”M-a mustrat conștiința, dar ce să faci?”

Fostul acționar al clubului din ”Ștefan cel Mare” a mai spus că nu-i este jenă să recunoască faptele comise în trecut și a explicat și ce l-a împins spre astfel de decizii, deși susține că a avut și mustrări de conștiință.

”Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte. până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului…, am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile.

M-a mustrat conștiința, dar ce să faci? Asta a fost tinerețea. Nu aș mai face acum ce am făcut atunci. Nu aș mai face nici să risc cu subminarea economiei națioanlei, ce făceam la 20 de ani. Odată cu vârsta, gândești totul altfel”, a mai spus Borcea.

Viața lui amoroasă a fost mereu un subiect de controversă. A fost căsătorit cu Mihaela Borcea, femeia care a rămas să se ocupe aproape toate afacerile lui, apoi a avut o relație extraconjugală cu avocata sa. Alina Vidican a fost cea de-a doua soție a lui Cristi Borcea și a suferit enorm când aceasta a fost părăsită pentru Valentina Pelinel.

Omul de afaceri mărturisește acum că a avut și momente în care l-a mustrat conștiința pentru ceea ce făcea. Cristi Borcea a spus mândru că a avut orice femeie pe care și-a dorit-o.

„Am fost mereu cu cine mi-am propus. Dar m-am liniștit. Nu am fost liniștit înainte, până să mă căsătoresc acum cu Valentina. Atunci aveam altă vârstă, ieșeam. Păi, când eram cu Alina sau cu Mihaela, tot ce mi-a plăcut ochiului… am mers. Da, și când eram căsătorit. Erau conjunctura, natura și poziția mea de cum eram atunci. Eram în toate discotecile, barurile.