2.9 C
Iași
joi, februarie 22, 2024

Cătălin Bordea, când a aflat că a fost înșelat de soție. „E ca la o anestezie așa. Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești, pur și simplu. Nu mai ai reacție”

Must Read

Cătălin Bordea a vorbit despre momentul în care a aflat că Livia l-a înșelat cu Spike, cel care a fost și cavaler de onoare la nunta lor. Juratul de la iUmor a dezvăluit că a înțeles mai multe lucruri în momentul în care a văzut imaginile. La momentul respectiv, comediantul a susținut că nu îl interesează, însă acum a recunoscut că nu i-a fost deloc ușor. Ba mai mult de atât, a fost nevoie să-și ia câteva minute de pauză pentru a se gândi și a face legături.

„Șocul a fost ceva… Simți fizic cum te golești. Simți cum te împietrești, pur și simplu. Nu mai ai reacție. E ca la o anestezie așa. Pur și simplu fața rămâne mobilă. (…) Eu m-am pus pe bancă așa, mă uitam în gol.

(…) Încep să se lege (n.r. lucrurile) pentru că la un moment dat ai impresia că ești nebun. În timpul ăla, tu ai impresia că ești nebun, că vezi tu semne peste tot și nu știu ce. Și numai tu”, a mărturisit Cătălin Bordea la Xtra Night Show, citat de spynews.ro.

Cătălin Bordea: „Eu nu eram căsătorit cu fata aia”

Pe de altă parte, Cătălin Bordea a șinut să sublinieze faptul că el nu și-a mai recunoscut soția în ultimul an. Livia s-a schimbat atât de tare, încât el consideră că nu mai era căsătorit cu cea care l-a înșelat cu prietenul său.

„Eu vreau să vă zic o treabă. Din punctul meu de vedere, nu soția mea a făcut asta. Cine a făcut asta eu nu eram căsătorit cu fata aia, nu o cunosc, nu știu cine e. Soția mea nu ar fi făcut niciodată asta, eu așa cred.

Soția mea pe care o cunosc eu, pe care am iubit-o și pe care am luat-o de soție, și cu care voiam să îmi petrec toată viața, nu ar fi făcut niciodată așa ceva. Fata în care s-a transformat la un moment dat, e treaba ei. (…)

În ultimul an a fost o transformare bruscă, a fost o transformare ciudată, nu știu cum să o explic. Nu prea mai recunoști omul de lângă tine foarte tare, dar asta ține de alte lucruri, ține de psihologie, când te gândești la criza vârstei mijlocii, criză de identitate”, a mai adăugat Cătălin Bordea, conform Fanatik.

Cătălin Bordea își dorește un copil

Cătălin Bordea și-a dat seama că vrea să aibă un copil în timp ce se afla la America Express, atunci când l-a avut alături de el pe prietenul lui, Nelu Cortea, și a văzut cum este viața de părinte.

„Mi-a spus la un moment dat: „Tu într-un an o să faci copil”. (…) Eu îmi doresc, adică nu am respins ideea niciodată. Eu după America Express, după ce am văzut trăirile lui Cortea în ceea ce îi privește pe fetița și băiețelul lui.

Mi-am dorit genul ăsta de probleme. Începusem să îmi doresc genul ăsta de probleme. Să îmi fie dor, să te preocupe o tuse mică, o chestie”, a mărturisit Cătălin Bordea, la Xtra Night Show, conform spynews.

Cătălin Bordea susține că i-a și spus fostei partenere la un moment dat că nu era pregătit să devină tată, însă se simțea și se simte capabil să treacă și la acest pas. Comediantul a încercat să lupte pentru căsnicie, dar în cele din urmă s-a ajuns la separare.

„Dincolo de tine. I-am și zis la un moment dat: „Nu sunt pregătit, pentru că nu o să fiu niciodată pregătit. Diferența acum e că mă simt capabil să fac față unei chestii de genul”. Deci cuvântul s-a transformat din pregătit în capabil, e o diferență foarte mare”, a adăugat comediantul.

În prezent, comediantul nu are planuri să-și refacă viața sentimentală. Bordea mărturisește că se concentrează pe propria persoană și pe proiectele profesionale.

„Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine. Mă concentrez pe mine sa fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez. Da, sunt tot singur. Nu îmi găsesc iubită pentru că nu o caut. Am alte treburi. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini. Lucrurile încep să se așeze, ușor ușor‘, a declarat acesta pentru CanCan.

Turneul pe care abia l-am început se va termina anul viitor. Am filmat un special care o sa apară pe o platformă importantă, eu fiind primul comediant ofertat. Acesta o să fie din 8 Decembrie în toate cinematografele din țară. E primul special de comedie care o să fie in cinematografe‘, a mai adăugat juratul de la iUmor.