8.2 C
Iași
vineri, februarie 23, 2024

Delia nu s-a răzgândit, nu-și dorește copii: „O să ai un stres toată viața ta cu acel copil. Îl cari toată viața ta după tine, nu scapi de el niciodată, decât când mori. Chestia asta mă panichează””

Must Read

Delia a mărturisit în podcastul ”Ac de siguranță #5 cu Răzvan Exarhu” că familia i-a acceptat decizia de a nu avea copii, chiar și mama sa, Gina Matache, s-a obișnuit cu ideea că nu va avea nepoți din partea ei.

„Nu m-am apucat să spun, nu a fost o declarație: «Nu vreau să fac copii». Nu, am fost întrebată. N-a fost o chestie pe care am spus-o pentru că am simțit-o, a fost o chestie interactivă cu oamenii (un LIVE pe TikTok)”, a explicat Delia în discuția cu Răzvan Exarhu, potrivit romaniatv.net.

Vedeta a mai spus că mama ei i-a zis recent: «Foarte bine! Ai avut dreptate. Mai bine așa, stai fără stres. Faci ce vrei tu». Uite-mă ce bine sunt”.

În același interviu, Delia a adăugat că ea crede că un copil e o responsabilitate enormă pe care o ai tot restul vieții. Acest lucru o panichează pe artistă. „Eu cred că n-aș putea să stau real toată viața cu o grijă mare, enormă, pe umeri. Mi se pare că e o chestie care te schimbă foarte mult și o să ai un stres toată viața ta cu acel copil, cu acea ființă, cu acel suflet.

Îl cari toată viața ta după tine, nu scapi de el niciodată, decât când mori. Chestia asta mă panichează”, a mai spus Delia.

Artista a mai spus că nu s-a răzgândit. „În continuare cred că nu vreau să am copii. N-am încurajat oamenii (n.red.: să nu facă, la rândul lor, copii). Mi s-a spus că greșesc pentru că sunt un model și dacă eu zic să nu facă copii, oamenii chiar n-o să mai facă și o să fim mai puțini. Cum ar fi să fie așa? N-am zis niciodată asta, faceți”, a completat Delia.

Motivul pentru care Delia nu vrea să facă terapie. „Am fost de două ori”

Căutarea unui terapeut cu care rezonezi poate fi o provocare. Totodată, terapia nu este pentru oricine. Cu toții ne confruntăm de-a lungul vieții cu o mulțime de provocări pe care le gestionăm așa cum putem. E ok să cerem ajutor atunci când avem nevoie de el, dar la fel de bine este și să ne simțim stăpâni pe noi și capabili să ținem singuri piept obstacolelor inevitabile din viață.

„Nu (n.red.: face terapie). Am fost de două ori și mi s-a părut că mă victimiza prea mult, că-mi plângea de milă. Poate era o parte de terapie. Îi povesteam lucruri despre viață. Și era: «Vai, sărăcuța».

Era femeie. Era o dramă și am zis că nu vreau asta. E ok, n-am nevoie, sunt ok. Cred că era un fel de a aborda psihoterapia al persoanei, care era foarte drăguță și prietenoasă cu mine și foarte ok”, a declarat Delia, în podcastul „Ac de siguranță cu Exarhu”, citată de unica.ro.

Cum a fost copilăria Deliei?

Vedeta a deschis în cadrul podcastului drumul către copilărie, amintindu-și cu drag primele semne ale personalității sale puternice, dar și a pasiunilor care se nășteau în ea.

Artista a povestit că a avut o copilărie frumoasă, fără griji sau evenimente care să o marcheze.

Era pasionată de artă și nu suporta științele exacte. Mai mult, aceasta mărturisește că nu avea răbdare să fie atentă la ceea ce îi predau profesorii la clasă, focusându-și atenția pe gândurile ei extrașcolare. A fost un copil căreia i-a plăcut să fie în centrul atenției, considerându-se chiar ”simpatică”, scrie playtech.ro.

„Eu m-am bucurat de copilărie, m-a format frumos, dragut. Nu am avut nimic dramatic în viaţa mea, dar mi-a plăcut să fie miez mereu. Îmi plăcea să fiu în centrul atenţiei. Eu voiam să le fac pe toate, dar pe partea artistică.

Pe partea de şcoală, la ştiinţele exacte, nu aveam răbdare să stau să ascult ce mi se părea. Mă gândeam la ale mele”, a declarat Delia.