13.9 C
Iași
sâmbătă, februarie 24, 2024

Un bărbat fără adăpost din Constanţa a cerut ajutorul poliţiştilor pentru el şi câinele lui. Cum au reacţionat autorităţile

Must Read

Un bărbat fără locuinţă a cerut duminică, ajutorul poliţiştilor constănţeni pentru el şi câinele lui. Ei au primit hrană şi apă, iar bărbatul a fost dus apoi într-un centru social. De asemenea, patrupedul a ajuns la adăpostul pentru câini, informează news.ro.

“A venit la sediul Secţiei 2 Poliţie Constanţa şi a cerut ajutor şi adăpost, din calea viscolului, pentru el şi câinele lui. Vorbim de un bărbat fără locuinţă care, în această dimineaţă, a solicitat sprijinul poliţiştilor constănţeni. Amândoi erau înfriguraţi şi înfometaţi, iar bărbatul nu mai avea documente. Poliţiştii i-au adăpostit în sediu, le-au oferit mâncare şi apă, haine groase, iar căţeluşa Masca s-a împrietenit cu colegii noştri”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Ei au precizat că poliţiştii au luat legătura cu serviciile de asistenţă socială, pentru a le găsi amândurora o locuinţă.

Astfel, bărbatul a fost preluat de patrulă şi transportat la spital, pentru a fi examinat medical, urmând a fi internat într-un adăpost al Direcţiei Generale de asistenţă socială Constanţa. De asemenea. Masca a fost preluată de serviciile de specialitate şi transportată la adăpostul pentru câini din municipiul Constanţa.

Un bărbat fără locuinţă a cerut duminică, ajutorul poliţiştilor constănţeni pentru el şi câinele lui. Ei au primit hrană şi apă, iar bărbatul a fost dus apoi într-un centru social. De asemenea, patrupedul a ajuns la adăpostul pentru câini.

“A venit la sediul Secţiei 2 Poliţie Constanţa şi a cerut ajutor şi adăpost, din calea viscolului, pentru el şi câinele lui. Vorbim de un bărbat fără locuinţă care, în această dimineaţă, a solicitat sprijinul poliţiştilor constănţeni. Amândoi erau înfriguraţi şi înfometaţi, iar bărbatul nu mai avea documente.

Poliţiştii i-au adăpostit în sediu, le-au oferit mâncare şi apă, haine groase, iar căţeluşa Masca s-a împrietenit cu colegii noştri”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa. Ei au precizat că poliţiştii au luat legătura cu serviciile de asistenţă socială, pentru a le găsi amândurora o locuinţă.

Astfel, bărbatul a fost preluat de patrulă şi transportat la spital, pentru a fi examinat medical, urmând a fi internat într-un adăpost al Direcţiei Generale de asistenţă socială Constanţa, De asemenea, Masca a fost preluată de serviciile de specialitate şi transportată la adăpostul pentru câini din municipiul Constanţa.