16.3 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Saveta Bogdan, bătută de soț, umilită de soacră: „El ținea cu mamă-sa, așa sunt băieții. Mă duceam să cânt, iar ea spunea: „a plecat pasărea de noapte’. Dar banii pe care îi aduceam îi plăceau”

Must Read

Saveta Bogdan a avut o viață personală grea. Artista s-a îndrăgostit la 16 ani de un băiat din satul natal, astfel că a fugit de acasă cu el. Voiau să fugă în lume, însă și el avea doar 17 ani și nu erau majori, astfel că într-un final s-au mutat la el acasă. Soacra nu a plăcut-o deloc pe Saveta Bogdan, dar pe cât de mare a fost iubirea pentru primul soț, pe atât de mare a fost și suferința.

La 20 de ani a rămas văduvă, însă în toți acești ani, soțul o bătea foarte tare, astfel că a suferit enorm în prima dragoste. Deși i-a făcut mult rău, plecarea lui mult prea devreme, a îndurerat-o mult timp.

„La 18 ani m-am măritat cu el. Ce supărare le-am făcut părinților… Eu eram îndrăgostită, am sărit peste gard, a venit și m-a luat cu bicicleta la el acasă. Când m-a văzut mama lui…Am suferit mult după el, a fost prima mea dragoste. Omul când bea, îți dă un pumn de te trezeai pe jos‘, a declarat vedeta pentru Playtech.

Saveta Bogdan a avut un prim mariaj eșuat și cu multe greutăți, însă nici cu al doilea soț nu a fost totul roz. Artista s-a măritat a doua oară cu un bărbat inteligent, însă chiar dacă bătăile nu mai erau pe listă, acesta se juca cu mintea ei și o traumatiza psihic cum nimeni altcineva nu o mai făcuse.

„Primul a murit devreme, iar cu al doilea soț am stat aproape 30 de ani. Era foarte inteligent, era un tip deștept, știa șapte limbi străine. Era deștept rău, dar nu era un bărbat frumos, nici înalt. Mă tortura inteligent, se juca cu mintea mea.‘, spune artista.

A întâlnit bărbați care au făcut-o să sufere, însă nici soacrele nu erau de partea ei. Nici prima și nici a doua soacră nu au acceptat-o pentru că era cântăreață, astfel că era numită inclusiv ‘pasăre de noapte’.

„A fost foarte gelos, dar la început nu a fost, când m-a luat de nevastă. Îl deranja că mă duc la spectacole și că nu i-am mai făcut un copil. Nu mă putea suferi. Dacă puneam aici o cană, o muta cum voia ea.

El ținea cu mamă-sa, așa sunt băieții. Am încercat să-l întorc, dar tot ce a făcut el a vrut. Mă duceam să cânt, iar ea spunea: „a plecat pasărea de noapte’. Dar banii pe care îi aduceam îi plăceau’, a mai continuat artista, potrivit Viva.

Saveta Bogdan vrea să-și facă intervenții estetice la 77 de ani: „Înainte de Crăciun o să-mi injectez”

„Am făcut reclame, dar nu m-am înțepat cu acele, că mi-e frică să nu mă zbârcesc după. Dar s-ar putea să fac înainte de Crăciun. Vreau acid în buze, dar vreau să umblu mai mult la față și puțin la ochi”, a dezvăluit Saveta Bogdan pentru Playtech.ro, conform RTV.

Cântăreața a mai dezvăluit că are o rutină de îngrijire simplă și eficientă. În fiecare seară se demachiază complet și înainte de fiecare eveniment public își prepară o mască facială din ingrediente naturale – un gălbenuș de ou și puțină zeamă de lămâie.

„Mereu am grijă de fața mea și pentru asta nu fac eforturi financiare mari. Eu la vârsta mea nu am riduri. Tot timpul mă dau pe față cu o cremă plus că în fiecare seară eu mă demachiez ori cu demachiant, soluție, ori cu servețele.

Mai am un ritual, înainte să am un eveniment fac o pastă acasă dintr-un gălbenuș de ou și puțină zeamă de lămâie, le amestec, după le pun pe față. Las timp de zece minute după care mă spăl după care mă dau cu cremă hidratantă, normală, ce conține miere de albine, atâta tot”, a mai declarat Saveta Bogdan.