20.3 C
Iași
marți, mai 21, 2024

România văzută prin ochii unui olandez îndrăgostit de ţara noastră.

Must Read

 

Avem o tara frumoasa si acest lucru este evidentiat de turistii ce raman surprinsi in cel mai placut mod posibil de frumusetile ce se afla in tara despre care toti cei ce nu o cunosc o critica pe nedrept.

Imi permit sa deviez un pic de la subiect, pentru a va spune o concluzie personala. Pentru mine fatul ca m-am nascut in aceasta tara este oarecum un noroc, ce ma ajutat sa-mi dezvolt un caracter puternic de luptatoare. De aici si zicala:

Ceea ce nu te omoara te face mai puternic

Exista pe internet o multime de filmulete create de straini, ca de exeplu: Un scurt metraj care te va face sa fii mandru ca esti Roman creat de un francez sau Film documentar superb despre frumusetile Romaniei! cel din urma fiind al unui celebrul producator britanic,  Charlie Ottley.

Iar astazi va invit sa urmariti cateva momente din vacanta de opt zile petrecuta in Romania de un olandez, Peter Schangen alaturi de Andreea Bercu o romanca frumoasa stabilita in olanda !

 

Pentru mine si banuiesc ca si pentru voi este o adevarata onoare sa descopar adevaratele comori ale tarii prin ochii unui strain ce a reusit fara a cere nimic in schimb un filmulet de prezentare al României cu mult mai bun decat cele realizate de ministerul turismului în mandatul doamnei Elena Udrea. Voi ce părere aveţi?

În cele din urmă vă invit și pe voi dragi cititori să ne ajutati să facem cunoscută acestă țară prin frumusetile acesteia. Distribuiti acest filmuleț si pritenilor vostri, vă multumim !