16.3 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Un barbat isi suspecta sotia ca ar fi avut relatii intime cu un alt barbat. Intr-o zi acesta s-a hotarat sa isi faca aparitia acasa la o ora diferita fata de cea la care vine

Must Read

Un barbat isi suspecta sotia ca ar fi avut relatii intime cu un alt barbat. Intr-o zi acesta s-a hotarat sa isi faca aparitia acasa la o ora diferita fata de cea la care vine de obicei si spre stupefierea lui si-a surprins nevasta…dormind alaturi de un alt barbat.

Barbatul, incetisor fara sa faca galagie , scoate pistolul , il armeaza si cand e gata sa traga primul glont, a inceput sa se gandeasca….

In ultima perioada si-a dat seama ca viata lui de barbat insurat s-a , imbunatatit semnificativ. Sotia nu-i mai cere bani sa cumpere mancare, imbracaminte, incaltaminte sau bijuterii desi a tot surprins-o cu haine noi, cu cate o rochie noua , un lantisor sau o pereche de pantofi de ultima generatie.

Copiii au schimbat scoala, trecand de la una de stat la una privata, intr-un cartier fitos al orasului. Sa nu mai spunem de noua masina cumparata de sotie in contextul in care are acelasi salariu de multi ani si nu a beneficiat de nicio marire.

Iar de provizii pentru casa ce sa mai vorbim, o abundenta ca acum nu a fost niciodata. Plata facturilor , apa , telefon, internet, carduri de credit, nu a mai auzit de ele de nu stiu cata vreme.

Motivul era ca sotia e o combinatie intre Nicole Kidman si Angelina Jolie . O combinatie delicioasa, nebunatica, apetisanta si mult dorita.

Acesta a lasat arma, a pus-o la locul ei si a iesit din casa incetisor fara sa ii trezeasca pe cei doi.

S-a oprit in holul case si a inceput sa stea putin pe ganduri:

„Gagiul asta plateste chiria , mancarea , educatia copiilor, masina si facturile? Toate cheltuielile necesare ? plus ca eu ma culc cu ea in fiecare seara….”

Si iesind pe usa din propria casa acesta isi zice:

-„La NAIBA! INCORNORATUL este el, in nici un caz