5.2 C
Iași
miercuri, februarie 28, 2024

Regele vroia să-şi mărite fata cu un bărbat isteţ. În urma concursurilor s-au calificat în finală un ungur, un moldovean şi un rus şi le-a spus:

Must Read

Regele vroia să-şi mărite fata cu un bărbat isteţ. În urma concursurilor s-au calificat în finală un ungur, un moldovean şi un rus şi le-a spus:

– Cine va sta o oră în butoiul acela plin cu ţânţari va primi jumătate din împărăţie şi pe fiica mea de soţie.

A intrat rusul în butoi şi după zece minute nu a mai suportat înţepăturile ţânţarilor şi a ieşit. Ungurul a ieşit şi el după o jumătate de oră. Moldoveanul însă a rezistat toată ziua. Când a ieşit, nu avea nici-o ciupitură pe corp. Mirat, împăratul, l-a întrebat:

– Cum ai reuşit să stai atât şi să nu ai nici-o ciupitură?

– Am omorât un ţânţar şi toţi ceilalţi s-au dus la înmormântare.😧😧😧

Este un banc tratati-l ca atare!

Bonus

Mare concurs mare pe vremea lu’ nea Nicu de cantat la clarinet. Multi participanti, printre care si Bula. Ii vine randul sicand apare in fata comisiei, zice:– Nu va suparati, dar eu nu am note dupa care sa cant”. Comisia:–

Lasa, ma Bula ca iti dam noi note.– Bine, dar nici toale de concurs nu am.– Lasa Bula, uite, iti dam noi si haine de concurs.– Dar stiti, nu am clarinet…Ii da comisia si clarinet, la care Bula zice:– Dom’le, dar eu nu stiu sa cant la clarinet. Comisia:– Pai bine ma Bula , dar de ce ai mai venit la concurs ?– Pai sa va spun sa nu contati pe mine…