23.2 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Liana Stanciu și Miță de la ”Bere Gratis” trăiesc o poveste de dragoste ca în filme. Momentele cumplite prin care au trecut atunci când unica lor fiică a avut un diagnostic crunt: cancer!

Must Read

Liana Stanciu și Miță, solistul trupei Bere Gratis au o relație minunată, discretă, trăită frumos, departe de ochii curioși și gurile rele. 

Cei doi s-au întâlnit absolut întâmplător, la un eveniment pe care Liana îl prezenta, iar Miță cânta. De atunci au trecut peste 20 de ani, iar cei doi au un mariaj fericit, în ciuda diferenței de vârstă, și o fiica ajunsă deja la vârsta majoratului.

”Ne-am căsătorit în 2005 fără prea mult tam-tam. S-a furat mireasa și când s-a întors la petrecere era concert Bere Gratis și o altă mireasă în public. Ce distracție a fost, am crezut că m-a înlocuit deja”, declară Liliana Stanciu.

”De Crăciun împlinim 22 de ani de la căsătorie și pot să spun că nu există un secret al relației. Încercăm să nu ne enervăm amândoi în același timp, să comunicăm cât mai mult. Ne-am cunoscut pe scenă la un eveniment. Eu prezentam și el cânta. Am făcut primul pas împreună pe când ne aflam în vizită la niște prieteni comuni. Nimeni nu ne-a dat vreo șansă. Sunt fericită că în relație nu am întâmpinat momente deosebit de grele”, spune Liana, relatează qbebe.ro.

Liana Stanciu și Miță de la ”Bere Gratis” trăiesc o poveste de dragoste ca în filme. Momentele cumplite prin care au trecut atunci când unica lor fiică a avut un diagnostic crunt: cancer!

Însă, chiar dacă acum au o relație liniștită și frumoasă și se bucură de reușitele fiicei lor, Teodora, Liana și Miță au trecut printr-un moment cumplit: atunci când fetița lor, care avea 2 ani atunci, a fost diagnosticată cu boala nemiloasă a secolului, cancer.

Însă, oricât le-a fost de greu nu s-au dat bătuți și au luptat din răsputeri pentru ca fiica lor să se facă bine. Au reușit să organizeze o strângere de fonduri pentru ca Teodora să poată ajunge la o clinică din Austria și să se întoarcă acasă sănătoasă. Și au reușit!

”Mă surprinde în fiecare zi cu lucrurile bune pe care le găsește chiar și în oamenii care nu au gânduri bune. Întotdeauna găsește o scuză când cineva e neplăcut, are câte o vorbă bună pentru cineva care a trecut printr-o situație neplăcută. Sper să nu își piardă această bunătate și nevoia de a-i ajuta pe ceilalți. În rest, îmi doresc să fie fericită.

Teodora e mare acum și are propriile ei păreri. Citește, se informează, e într-o gașcă de copii care cred că România trebuie schimbată din interior, face engleză la nivel de excelență, la 16 ani a dat nivelul Advanced. A mai făcut și spaniolă și un pic de franceză și probabil că o să meargă bine pe limbi străine ca mine, eu fiind de principiu că orice meserie de pe lumea asta ai face, te ajută imens să știi și limbi străine”, își caracterizează fiica Liana Stanciu.