17.4 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Ce mai face astăzi Catrinel Dumitrescu, actrița din ”Buletin de București”. Artista a trecut printr-o drama cutremurătoare

Must Read

Catrinel Dumitrescu, actrița care a devenit cunoscută publicului larg după ce a jucat în ”Buletin de București”, a ajuns la frumoasa vârstă de 67 de ani. 

Deși a ajuns la o vârstă respectabilă, Catrinel Dumitrescu joacă la fel ca atunci când era tânără, având aceeași energie, poftă de viață și simț al umorului.

Deși zâmbește mereu, celebra actriță ascunde o dramă greu de imaginat. A rămas văduvă la 55 de ani, după ce soțul ei, Emil Hossu, actor și el, a murit din cauza unui infarct.

Au fost de nedespărțit în cei 20 de ani de căsnicie, până când el și-a dat ultima suflare, pe 25 ianuarie 2012. Momentul tragic s-a întâmokat chiar atunci când se pregăteau să urce pe scenă, unde aveau de jucat piesa „Aniversarea”.

Catrinel Dumitrescu: ”Pentru mine nu s-a întâmplat nefericitul eveniment”

”Îmi aduc aminte că era lume multă, a venit salvarea. Filmul meu e rupt și nici nu am încercat să mă întorc la momentele acelea pentru că au fost cumplite. M-au secerat. Toată viața noastră o păstrez vie. Pentru mine nu s-a întâmplat nefericitul eveniment. Simt mereu pierderea ca și cum s-ar fi întâmplat recent. Sigur că timpul a mai atenuat puțin din intensitatea durerii. Dar toate amintirile sunt vii. Iar cea mai vie amintire este cea a momentului în care am realizat că el nu mai e. Amintirea asta rămâne vie și intensă în fiecare zi a vieții mele”, a mărturisit actrița.

Oamenii care au asistat la scena tragică a decesului lui Emil Hossu povestesc că acesta, înainte de a se stinge, i-a spus un ultim ”Te iubesc” soției sale.

Catrinel a ales să rămână singură după moartea lui Emil Hossu

Catrinel Dumitrescu a ales să rămână singură după ce marea ei iubire s-a stins. Deși a suferit enorm, nu s-a lăsat învinsă de această pierdere și a continuat să urce pe scenă, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

”Este cumplit, dar asta-i meseria. Uneori nici timpul nu vindecă rănile. În curând intrăm în vacanță și, dacă pot din punct de vedere financiar, îl voi duce câteva zile la mare pe Alun, unul dintre cei doi câini ai noștri. Are nouă ani și suferă de displazie de șold. Milu l-a dus în fiecare an pe Litoral, pentru că îi face bine”, spunea actrița într-un interviu.

Catrinel Dumitrescu a jucat în zeci de piese celebre. Cele mai cunoscute roluri ale sale sunt: Viviana din ”Un regat pentru un asasin”, Lizzie din ”Omul care aduce ploaia” și Liza din ”Fierarii”.

Înainte de 1990, an în care a intrat în echipa teatrului Nottara, a avut ocazia să joace și la Teatrul Bulandra, alături de Octavian Cotescu, scrie divahair.ro.