17.4 C
Iași
vineri, iulie 26, 2024

Bodo de la Proconsul s-a mutat la țară după ce a făcut infarct. „Dumnezeu a avut răbdare cu mine. Am început să fac mai multă treabă, mai multă mișcare”

Must Read

Bodo de la Proconsul și-a schimbat radical viața după infarctul suferit acum trei ani. El a renunțat la viața de București și s-a mutat cu familia la țară, în Dobrești. Soția sa îi poartă mereu de grijă și este atentă cu artistul. Bodo i-a pastile de trei ori pe zi, iar soția îi amintește frecvent de ele. El nu urmează niciun regim, dar viața în mediul rural îi priește de minune și reușește să facă multe activități în curte.

”Am mai multă grijă de el. În fiecare dimineață îl întreb dacă și-a luat medicamentele, după 3 ani, el tot îmi spune că a uitat”, a pus soția artistului, potrivit sypnews.ro.

Bodo nu mai suportă agitația din București

Cu toate că s-a mutat, acesta este nevoit să meargă în București măcar o dată pe săptămână, iar acum, agitația îi oferă o stare de nervozitate pe care nu o mai suportă din cauza traficului.

”Trebuie să întorc toată binecuvântarea asta pe care am primit-o cu răbdarea. Dumnezeu a avut răbdare cu mine. Am regim doar în ceea ce privește medicamentația, în ceea ce privește viața la țară și alimentația, nu. Am început să fac mai multă treabă, mai multă mișcare, eu gătesc pentru familie, e tare frumos.

Ajung la București o dată, de două ori pe săptămână, iar atunci când intru, mă gândesc cum să ies mai repede, din cauza aglomerației și a stării nervoase pe care ți-o dă traficul din București. Îmi dăunează agitația. O stare care nu-i normală. Nu cred că există persoane fericite care stau în trafic”, a transmis Bodo la Antena Stars.

„Este moștenirea pe care o lăsăm copiilor noștri”

„Radical s-a schimbat, dar în bine. Dacă mi-ar fi spus cineva acum cinci ani că o să mă mut din București, deci cu siguranță că nu credeam, nici nu ascultam, mă și opuneam, însă pe zi ce trece ne dăm seama amândoi că am făcut cea mai bună alegere.

Este moștenirea pe care o lăsăm copiilor noștri. Orice le-ai lăsa, financiar sau așa, pălește în comparație cu o relație sudată. Ei ne văd și când ne certăm, dar ne văd și când ne împăcăm. Ne văd că ne facem planuri de față cu ei, ne văd că ne rugăm, ne văd că visăm împreună, ne văd și eșecurile”, a mărturisit soția artistului, potrivit Libertatea.