12.4 C
Iași
duminică, mai 12, 2024

A refuzat să își deconecteze soția de la aparate iar credința i-a fost răsplătită! Femeia s-a trezit miraculos după două luni

Must Read

Pandemia de coronavirus a distrus  vieți nenumărate, virusul necruțător ucigând mii de persoane, a despărțit copii de părinți, soț de soție.

Însă, printre miile de vise ditruse de boală, au existat și miracole. Autumn și Zack Carver sunt împreună din adolescență, reușind să își facă o familir frumoasă. În 2021, când urma să vină pe lume cel de-al treilea copil al lor, cei doi s-au îmbolnăvit de COVID-19, iar Autumn, însărcinată în luna a opta, a ajuns de urgență la spital.

Medicii s-au văzut nevoiți să îi facă operație cezariană pentru a salva copilul, iar femeia a intrat în comă. A născut un băiețel perfect sănătos, pe care familia l-a numit Huxley. Deși venirea lui pe lume trebuia să fie cea mai frumoasă zi din viața lor, totul s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Femeia a rămas în comă timp de mai multe luni, iar într-o zi doctorii au spus familiei că o vor deconecta de la aparate. Însă Jack nu era pregătit să renunțe la ea. Bărbatul a implorat medicii să o mai lase puțin pe aparate, păstrându-și vie speranța.

”Nu știu cum arată viața fără ea”, a mărturisit el.

A refuzat să își deconecteze soția de la aparate iar credința i-a fost răsplătită! Femeia s-a trezit miraculos după două luni

Jack a crezut mereu într-o minune și aceasta a venit! După două luni, femeia a ieșit din comă. Atunci, Jack a rugat personalul medical să îi dea voie femeii să își țină bebelușul în brațe. Această primă întâlnire a fost un moment extrem de emoționant, iar la întreaga scenă au asistat mai multe persoane.

”Părinții ei, unul dintre cei mai buni prieteni ai ei și multe asistente și medici au fost martori la momentul special. Nu știu dacă a existat un ochi uscat în zonă. Ce zi uimitoare”, și-a amintit mândrul tată.

Însă, veștile rele nu erau încă dispărute. Doctorii i-au spus că va trebui să facă un transplant de plămâni. Însă Jack nu s-a dat bătut și a cerut și o a doua părere. Iar acest lucru s-a dovedit de bun augut. Chirurgul a asigurat că femeia e pe cale să își revină și că problemele ei nu sunt atât de grave.

„[Doctorul] a intrat și a spus: „Nu aveți nevoie de un transplant pulmonar. O să fiți bine”. A fost o veste super bună. Ne-am îmbrățișat și i-am mulțumit lui Dumnezeu și doctorului”, a mai spus bărbatul.

Progresul mamei a fost lent, dar iubitul ei soț a știut întotdeauna că, în cele din urmă, își va reveni. A luptat pentru copiii săi, iar acum, la un an de la externare, este foarte bine. În decembrie 2021 a ieșit din spital și s-a întors acasă la fetițe și la bebeluș, scrie divahair.ro.