7.4 C
Iași
luni, mai 13, 2024

Elena Merișoreanu, despre Andreea Raicu care nu și-a găsit jumătatea: „Păcat că i-a trecut tinerețea și frumusețea începe să pălească”

Must Read

Andreea Raicu. În cadrul unui interviu pentru Viva.ro, Elena Merișoreanu a vorbit, printre altele, despre femeile frumoase și inteligente din showbiz, care nu au avut noroc în dragoste, una dintre acestea fiind și Andreea Raicu, 46 de ani.

„De atâtea ori mi-am pus întrebarea: „această femeie foarte frumoasă, deșteaptă și cu toate calitățile pe care le are, nu a avut noroc”, sau poate a dat cu piciorul la noroc, despre asta nu pot să mă pronunț, nu fac parte din anturajul ei, dar păcat că i-a trecut tinerețea și frumusețea începe să pălească.”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Viva.ro.

Se știe că cea mai bună prietenă a Elenei Merișoreanu a fost Ionela Prodan, regretata mamă a Anamariei Prodan. Artista de muzică populară a declarat, în exclusivitate pentru Viva.ro, că ține la Anamaria ca la o fiică și că a fost foarte afectată de divorțul dintre impresară și Laurențiu Reghecampf. Mai mult, Merișoreanu e de părere că mariajul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu s-ar fi sfârșit, dacă Ionela Prodan, mama impresarei, ar mai fi trăit.

„Niciodată nu s-ar fi despărțit. O respecta atât de multe pe Ionela, că eu mergeam la toate evenimentele lor de familie restrânse, atât de mult o respecta Reghe pe Ionela. Nu cred că s-ar fi despărțit, nu ar fi acceptat. Nu știu dacă Ana a avut ea atât de multă avere, mama ei a avut. Nu știu dacă a avut din cântat, că toate cântăm, dar nu suntem bogate.

Avem ce ne trebuie, dar nu dăm p-afară. Dar pentru că ea a avut un loc unde s-a făcut un mall și l-a vândut, de acolo a câștigat bani, dar nu s-a îmbogățit din cântat”, a mărturisit, în exclusivitate, Elena Merișoreanu despre Anamaria Prodan, pentru Viva.ro.

Andreea Raicu dezvăluie alimentul secret care o ajută să aibă o siluetă de invidiat

La capitolul mâncare, vedeta spune că are și un aliment secret, versatil, care o ajută să își diversifice felurile de mâncare, dar și să se hrănească în mod sănătos.

Iar acesta este, după spusele ei, tofu, pe care-l consumă indiferent de momentul zilei și în multe combinații, fiind, subliniază Andreea Raicu, foarte ușor de preparat.

„După cum bine știi, iubesc sa mănânc sănătos si de cele mai multe ori gătesc acasă. Este o activitate care mă relaxează si cel mai important lucru, știu ce pun în farfurie. Iar, contrar miturilor, o alimentație sănătoasă nu presupune ore în șir petrecute în bucătărie.

Unul dintre alimentele mele preferate este tofu deoarece este o sursă bună de proteine, conține grăsimi sănătoase si are un conținut redus de grăsimi saturate. Mai mult de atât, este un aliment versatil, care poate fi folosit în foarte multe rețete. Nu în ultimul rând, tofu este o alegere foarte bună și pentru perioada postului. Eu voi face avocado cu tofu, ciuperci umplute cu tofu și legume trase la tigaie cu tofu.”, a scris Andreea Raicu, pe rețelele de socializare, conform Wowbiz.ro.

Cum arată o masă de mic dejun a vedetei

Acum ceva timp, Andreea Raicu a dezvăluit și cum arată una dintre mesele pentru care optează dimineața, după un antrenament pe măsură. Astfel, vedeta le oferea pe atunci fanilor încă o idee rapidă, pe bază de ou, pâine, brânză, dar și avocado.

„Am venit de la sală și stau acasă și îmi era foarte foame și mi-am făcut un ou, pentru că nu mai mănânc mic dejun care să mai conțină nimic dulce. Mi-am făcut un ou fiert și pâine fără gluten, cu avocado, lămâie și brânză fără lactoză.

Mănânc aceste lucruri care-mi ajută creierul, pentru că au omega, iau și proteină și puțin carbohidrați.”, a spus Andreea Raicu pe rețelele de socializare, potrivit Spectacola.