2.9 C
Iași
joi, februarie 22, 2024

Razvan Fodor, despre fiica sa: „Păi eu, ca tată, eu sunt un măscărici în viața de zi cu zi și fii-mea se hăhăie foarte tare cu mine.

Must Read

De curând, Răzvan Fodor a făcut noi dezvăluiri despre viața de tătic, mărturisind că, în familia lui, el este „comediantul de serviciu”. Actorul face orice pentru a-i aduce zâmbetul pe buze fiicei sale și găsește, de fiecare dată, câte o glumă sau câte un joc cu care să o facă pe Diana să râdă copios.

„Păi eu, ca tată, eu sunt un măscărici în viața de zi cu zi și fii-mea se hăhăie foarte tare cu mine. Și îmi bat capul cu treaba asta, pentru că e important. Hai că mă bag și eu la un joc, un monopoly. Mai vine cumnata mea pe la mine, mai are ea niște fetițe, fii-mea se joacă și mă mai bag și eu.

Dar în rest, cam cu asta umplu programul, sunt comediantul de serviciu, fii-mea se hăhăie teribil și asta e foarte bine. Acum suntem în perioada în care îi sortez filme, are 12 ani. Zic că pot să o las și la filme de 12 plus, dacă pot i le și explic”, a povestit Răzvan Fodor, citat de wowbiz.ro.

Răzvan și Irina Fodor sunt căsătoriți de 13 ani și au împreună un singur copil, mai exact o fetiță, pe Diana. În urmă cu ceva timp, actorul vorbea despre viața de tată de fată, mărturisind că, după părerea lui, acest rol i se potrivește perfect. Deși nu consideră că există o diferență prea mare între tații de băieți și cei de fete, Răzvan a recunoscut că nu s-ar vedea părinte de băiețel, mărturisind că nu este atât de atras de jocurile pe care le au de obicei micuții cu tații lor.

„Nu știu dacă e o diferență. Important e să fii tată. E un punct important al vieții în care ajungi să fii tată, dar eu cred că mi-a fost scris să fiu tată de fată. Nu mă identific cu genul de educație și de joacă și de interacțiune cu copii băieți. Nu îmi place fotbalul, mașinile doar le conduc, nu m-am jucat cu mașini. Fetițele sunt altceva. E mai simplu. Mi-a fost mai simplu cu fetițele”, a mărturisit Răzvan Fodor.

Irina și Răzvan Fodor vor pleca în vacanță în Laponia, alături de Adela Popescu și Radu Vâlcan
Irina Fodor a detaliat întregul plan pentru plecarea în Laponia pe pagina sa de socializare, dezvăluind cum s-au lăsat convinși de prietenii lor să îi însoțească. Adela Popescu și Radu Vâlcan plănuiau să plece în această vacanță, actrița povestindu-i prezentatoarei de la Antena 1 ce lucruri incredibile vor vedea în Laponia.

Fiind acaparată de toate planurile expuse de Adela Popescu, Irina Fodor a fost foarte încântată atunci când soțul ei s-a lăsat și el convins să plece în vacanță, informează elle.ro.

„Prietenia adevărată e atunci când îi trimiți un mesaj subtil prietenei tale, și ea știe ce are de făcut, fără prea multe explicații. Să vă zic cum am procedat. A scris Adela Popescu pe Facebook (sau pe Insta, nici eu nu mai știu) că pleacă la Moșu, în Laponia. I-am lăsat și eu un mesaj timid la postare, că mvaai, ce frumos, ce mi-ar plăcea și mie… înțelegeți voi.

Ce credeți că a făcut? A pândit momentul, o întâlnire comună, și s-a apucat de făcut psihologie inversă, laterală și cu spatele, cu mare atenție în oglinda retrovizoare, unde nu-l scăpa din priviri pe Fodor. Asta în timp ce îmi povestea mie ce frumusețe îi așteaptă pe tărâmuri înzăpezite, cu săniuțe trase de husky, unde renii zburdă liniștiți sub aurora boreală, iar Moș Crăciun stă la povești cu tine.

Eu mă tot înduioșam și mă tot miram, în timpul ăsta. Capcana a făcut clanc! și l-a prins nemilos pe Fodor. Pe scurt, mergem și noi în Laponia!”, a scris Irina Fodor pe rețelele sale de socializare.

Cum s-a lăsat convins Răzvan Fodor

Și Răzvan Fodor a împărtășit urmăritorilor săi online detalii despre intrigă și colaborarea dintre soția sa și prietenii lor, Radu Vâlcan și Adela Popescu. Artistul a transmis că modul în care a „acționat” prietena lor, Adela Popescu, a fost gândit în prealabil și, prin urmare, vor pleca împreună în vacanță.

„Cine spune că anturajul nu te strică nu are prieteni ca ai mei. Deci se întâlnesc Irina și Adela. Adela Popescu, fratele meu. Ce credeți că i-a povestit ea soției mele? Despre vacanța lor în Laponia: cum se duc acasă la Moș Crăciun, cum de abia așteaptă să le scârțâie zăpada sub ghete, cum s-ar putea să vadă aurora boreală și alte lucruri minunate la care Irina făcea ochii atât de mari încât, la sfârșitul discuției, arătau ca două farfurii.

Păi tu te apuci să îi spui așa ceva femeii ăsteia, care ar fi în stare să pună un Moș luminos, cu sanie și reni, la intrarea în Popești încă din luna iulie? Care ar putea, cu nonșalanță, să împodobească bradul în fiecare zi a lui decembrie cu alte decorațiuni? Care e șefa autoproclamată a sărbătorilor de iarnă și a magiei celei mai magice? E, na, că i-a zis! Așa că, unde credeți că suntem la începutul lui decembrie?

Exact în Laponia! I-am zis că e drumul complicat, că zborul e lung, că avem escale. Ea mi-a zis că zburăm cu charter, și facem doar 4 ore. Am adăugat că asta e o vacanță care se pregătește temeinic, se culeg informații, afli ce e mai important de vizitat/văzut, să nu ajungi acolo ca o gâscă.”, a fost mesajul transmis de Răzvan Fodor, potrivit b1tv.ro.