5.2 C
Iași
miercuri, februarie 28, 2024

Raluca Bădulescu, despre Andreea Bălan: „Mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. Andreea Bălan nu este o artistă tânără”

Must Read

Invitată în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Raluca Bădulescu, jurata „Bravo, ai stil!” a vorbit despre stilul vestimentar al vedetelor de la noi din țară. Raluca Bădulescu a nominalizat-o pe Andreea Bălan ca fiind una dintre cele mai prost îmbrăcate artiste de la noi din țară.

„ Andreea Bălan nu este o artistă tânără, de exemplu. Mi se pare una dintre artistele nefericit îmbrăcate. O să iasă iar discuții, au mai ieșit de 1000 de ori discuții cu Andreea Bălan, dar suntem învățați cu chestia asta.

Trebuie să înțeleagă un lucru: eu nu am nimic cu persoanele, departe de mine gândul ăsta. Îi apreciez ca artiști, le apreciez munca, dar nu înțeleg eu ce nu înțeleg ei. Hainele și stilul sunt una .”, a spus Raluca Bădulescu, potrivit Kfetele.ro.

Vedeta Kanal D a oferit și o serie de sfaturi pentru artiștii de la noi din țară care vor să arate mereu impecabil.

„ Ei, ca artiști, ar trebui să fie foarte preocupați de imagine. Există multe exemple pozitive. Sunt artiști perfecți, care îmi plac la nebunie, dar exemplele negative sunt mai multe. De asemenea, există damblaua asta veșnică de a-i copia pe cei de afară. Toată lumea vrea să copieze pe Jennifer Lopez, Cardi B etc. Nu trebuie să copiem.

Trebuie să apeleze la stiliști, la sfaturi avizate și să înțeleagă să se îmbrace conform personalității, publicului, vârstei și să nu ia totul personal. Ne întâlnim la evenimente și o iau totul personal .”, a precizat vedeta Kanal D.

Ce sumă percepe Andreea Bălan pentru a cânta la un eveniment

Cei care și-o doresc pe Andreea Bălan la nuntă, botez sau altă petrecere sunt nevoiți să scoată din buzunar între 2.000 – 5.000 de euro pentru un recital de 60 de minute.

„Prețul meu la concerte a fost sub valoarea a ceea ce eu am oferit. Eu cred că noi suntem plătiți cum trebuie. Nu cred că suntem plătiți greșit. Pentru că salariul nostru minim pe economie este de 2.000 de lei. Cât să luăm noi la concert?

Câteva mii: două, trei, patru mii, cinci mii, cât să iei? Afară, normal că ceilalți au sute de mii pentru că și traiul este la alt nivel Hai să raportăm la traiul nostru de zi cu zi. Nu ai cum să ceri 30 de mii pentru un concert. Ce oferi tu pentru banii ăștia? Că acolo se pune problema”, a declarat Andreea Bălan în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă de pe platforma YouTube, conform Antena 1.

„Eu tot timpul am cerut un pic sub valoarea pe care am oferit-o, ca apoi clientul, organizatorul, cine m-a chemat, să mă mai cheme, să zică „wow, dar ce show mi-a dat fata asta, nu m-a usturat buzunarul, o mai chem și data viitoare.” Asta a fost strategia mea ca să rezist în timp pe piața de concerte și ani și ani de zile am fost numărul 1 la vânzări pe concerte”, a adăugat artista.

Cântăreața spune că toate cheltuielile pentru un concert sunt foarte mari, mai ales dacă ai de plătit și dansatori și formație și tehnic.

„Acești artiști care nu primesc sau consideră că nu primesc, ei trebuie să se gândească – ce oferă de banii ăia? Ca eu să cer 3000, 7000, 10.000 la un concert, dar ce ofer? Delia când cere 15.000 de euro la un concert, păi vine cu toată infrastructura de la Sala Palatului – vine cu decor, dansatori, band.

Păi da, dacă tu ceri 3000 de euro și te prezinți pe scenă singură sau doar cu trei instrumentiști și nu faci nimic, cânți trei piese cunoscute și restul necunoscute, n-ai cum, după aia nu te mai cheamă”, a mai explicat Bălan în 2022.

Andreea Bălan și diferența de vârstă dintre ea și Victor Cornea: “Sufletul este cel care contează”

“Am simțit încă de la primele conversații că este o magie aparte între noi și de aceea am reușit să facem abstracție de statutul fiecăruia și să ne purtăm ca doi oameni normali, fără să ne ascundem. Totodată, Victor își desfășoară activitatea pe plan internațional, iar eu ador să călătoresc și să îl susțin cu toată energia, ca el să performeze cât mai bine“, a spus Andreea Bălan pentru viva.ro, conform DCnews.

“Fetițele mele l-au îndrăgit din prima clipă”

“Atât familia mea, cunoscuții, cât și fanii mei își doreau ca, la un moment dat, să întâlnesc pe cineva care să mă împlinească profund și să mă iubească sincer. Victor, fiind foarte cald, natural și autentic, a fost plăcut iremediabil de toți cei care l-au cunoscut, iar fetițele mele l-au îndrăgit din prima clipă și adoră să se joace împreună”, a mai spus artista.