16.4 C
Iași
duminică, mai 12, 2024

Monica Tatoiu are un întreg ritual pentru prosperitate! Ce face vedeta în noaptea de Revelion

Must Read

Monica Tatoiu are un întreg ritual pentru prosperitate pe care îl practică an de an, în noaptea de Revelion! 

Și pentru că a observat că acest ritual a dat roade, îl respectă cu sfințenie în fiecare an. ”Eu la ora 7 mă îmbrac frumos, îmi pun în lenjeria intimă, care este roșie, un card de credit și dolari și euro. Și eu, și tatăl! Dacă ne vezi când ne dezbrăcăm seara când venim… Facem o baie și mergem, mâncăm bine, franțuzește, după care ne culcăm. Pe mine niciodată nu m-a prins Anul Nou să-l închid”, a povestit fosta femeie de afaceri în cadrul podcastului ”Tare de tot cu Viorel Grigoroiu”.

Mai mult, femeia de afaceri are mai multe superstiții legate de bani. ”Întotdeauna când am obținut ceva ușor, inclusiv niște bani găsiți pe stradă, pe care nu i-am dus la biserică, am pierdut de două-trei ori suma respectivă. Întotdeauna lucrurile pe care le-am obținut ușor, le-am pierdut repede. Deci asta am învățat. De exemplu avem o superstiție, dacă e luni și dacă e prima zi a lunii, nu facem plăți. Deci facturile nu le plătim în prima zi a lunii”, a declarat în urmă cu ceva vreme, Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu, despre bani și copii

În cadrul podcastului ”Tare de tot cu Viorel Grigoroiu”, Monica Tatoiu a mai vorbit și despre cum ar trebui să procedeze părinții pentru ca cei mici, atunci când devin adulți, să poată câștiga proprii bani.

”Am avut bani foarte mulți, doar că familia a avut. Asta nu înțeleg părinții cu bani din România, astăzi. Dacă familia are bani și tu vrei ca banii pe care îi faci tu, ca părinte, să nu fie risipiți de odrasla ta, trebuie să îl înveți de mic să muncească. Chiar dacă tu îți permiți să îi dai bani fără ca el să muncească”, a afirmat Monica Tatoiu.