12.4 C
Iași
duminică, mai 12, 2024

Gheorghe Zamfir trăiește o poveste de dragoste uimitoare. Mesajul impresionant transmis de soția lui, Nicoleta Beca

Must Read

Gheorghe Zamfir trăiește o poveste de dragoste uimitoare, chiar dacă a ajuns la minunata vârstă de 82 de ani. 

Marele artist român s-a căsătorit cu aleasa inimii sale în 2015, iar de atunci sunt nedespărțiti. În primăvara acestui an, Gheorghe Zamfir a împlinit 82 de ani, prilej cu care soția sa, Nicoleta Beca, a postat un mesaj emoționant.

”La mulţi ani, suflet minunat! Îţi doresc toată fericirea şi împlinirea de care sufletul tău cald are nevoie! Să fii mereu iubit şi apreciat pentru felul tău frumos de a fi, numai al tău. Îţi mulţumesc din tot sufletul că mi-ai dat ocazia să te cunosc, să-ţi explorez nestingherită sufletul şi să-ţi cunosc povestea din spatele inimii.

Eşti un om minunat, cu un suflet atât de frumos desenat, un om plin de vise şi de principii, un om plin de amintiri magice clădite numai cu oameni la fel de frumoşi ca tine, un om încărcat de seninătate şi poftă de viaţă, un om plămădit din bunătate şi frumuseţe sufletească fără margini, un om pe care viaţa l-a supus la sute de teste, dar pe care le-a trecut de fiecare dată cu capul sus, un om plin de râsete senine şi zâmbete calde, un om care pune problemele şi nevoile lui pe locul doi, un om aparent simplu, dar atât de special.

În viaţă nu contează unde te afli, ci pe cine ai alături. Tu, om drag, mi-ai fost alături de atâtea ori că am pierdut numărătoarea. Mi-ai încălzit mereu sufletul cu un zâmbet senin şi o îmbrăţişare caldă, mi-ai şoptit mereu că va fi bine, că cerul meu va străluci pe veci. Cu Dumnezeu inainte!”, este mesajul scris de Nicoleta Zamfir de ziua de naștere a soțului ei.

Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca formează un cuplu de aproape 15 ani

Gheorghe Zamfir şi Nicoleta Beca s-au cunoscut la o emisiune TV, în anul 2008, pe vremea când artistul era căsătorit cu franţuzoaica Marie Noelle, de care a divorţat în 2010. Gheorghe Zamfir şi solista de muzică populară Nicoleta Beca formează un cuplu de aproape 15 ani. În anul 2015 și-au unit destinele. Cei doi locuiesc la Găești, localitatea natală a maestrului, unde au o casă ca în povești, cu curte, livadă și multe animale.

“Mi s-a oferit un castel pe Beverly Hills și eu am ales să vin înapoi la Găești. Am în curtea mea 24 de caței și șase pisici, erau făcuți praf și i-am luat de pe drum și i-am lipit la loc. Sunt prietenii mei cei mai devotați!”, povestea marele artist în emisiunea Iulianei Tudor, la TVR 1.