10.3 C
Iași
luni, mai 13, 2024

Fiica de numai 5 ani a preotului Mihail Bucă s-a vindecat de cancer. O poveste uluitoare despre credință, lacrimi și bucurie,

Must Read

Fiica de numai 5 ani a arhidiaconului Mihail Bucă s-a vindecat de cancer! După luni întregi de lacrimi, speranță și rugăciuni, preotul a anunțat că fiica sa se recuperează. 

Irene-Ecaterina, fiica de numai 5 ani a preotului care slujește la Catedrala Patriarhală din București a trecut prin clipe cumplite. Micuța, care suferă și de sindromul Down, este ultima născută în familia cu cinci copii și a fost diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică.

Boala cumplită are un tratament complex, dificil și extrem de costisitor. Părintele Mihail Bucă a cerut sprijinul românilor, rugându-i să îi ofere suport material pentru a-și salva fiica. Iar miracolul a fost înfăptuit. După o perioadă cumplită, plină de lacrimi și rugăciuni, Irene-Ecaterina s-a vindecat, cazul ei uimindu-i pe medicii de la Institutul Clinic Fundeni. Fetița de 5 ani nu mai are nici măcar o celulă canceroasă în corp.

Fetița trebuie să facă în continuare tratament cu citostatice

Însă, chiar dacă analizele sunt bune, greul nu a trecut, pentru că fetița trebuie să facă în continuare tratament cu citostatice, pentru a se asigura că boala nu va recidiva.

Iată ce mesaj emoționant a publicat preotul pe contul său de Facebook:

„De la moarte la viață… Binecuvântat fie numele Domnului, Domnul a dat, iar noi, păcătoșii, primim fără să merităm. Și Domnul ne-a dat veste mare, iubiți prieteni, în aceste zile. Ne-a dat nouă, mie și familiei mele, dar și celor care ne purtați de grijă și în rugăciune.

Irene-Ecaterina a ieșit, zilele acestea, dintr-o nouă cură de citostatice. Așa cum bine știți, se introduce, lunar, tratament, citostaticele care îi răvășesc firavul trup, dar care îi aduc vindecare, prin îngăduința Domnului! Da, vindecare, pentru că, după analizele medulare pe care le-a făcut, Irene-Ecaterina ne-a uimit iar.

„Boală minimă reziduală nedetectabilă la o sensibilitate a metodei de cel puțin 10-3 (pragul de detecție 0.1%).” – este un citat din buletinul medical pe care l-am primit în prima zi a săptămânii, la numai două zile după ce Irene-Ecaterina a împlinit 5 ani”, scrie divahair.ro.