23.2 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

Miracol! Alexandru, un român de 25 de ani stabilit în Spania, s-a trezit din comă după 2 ani!

Must Read

Miracol! Alexandru, un român de 25 de ani stabilit în Spania, s-a trezit din comă după 2 ani! Tânărul a reușit să uimeascp chiar și medicii atunci când a revenit la viață după doi ani! 

Alexandru Ioniță avea în 2021, doar 23 de ani. Atunci, pe data de 25 iulie, băiatul a fost bătut crunt de 16 indivizi în orașul spaniol în care locuia.  În urma loviturilor cumplite, tânărul a rămas inconștient într-un parc. La spital, medicii nu i-au dat prea multe șanse, fiind de părere că cel mai probabil nu își va reveni niciodată.

Însă, mama sa a sperat într-o minune și s-a rugat încontinuu lângă patul fiului său. Și miracolul s-a produs, atunci când nimeni nu mai credea asta. La începutul anului 2023, după sute de zile în care a fost în comă, Alexandru a deschis ochii.

Mama sa este în culmea fericirii și afirmă că băiatul său a supraviețuit din voia Lui Dumnezeu și a infinitelor răgăciuni pe care le-a îndreptat spre Divinitate. ”Ziua în care l-am văzut stând din nou în picioare a fost cea mai fericită zi din viața mea”, a declarat femeia.

Alexandru are în față o recuperare lungă, însă medicii sunt optimiști. ”Este normal să nu fie “complet funcțional”, căci abia s-a trezit. Faptul că a deschis ochii este deja un miracol în sine, restul va veni cu timpul. Este un adevărat luptător!”, au declarat medicii de la sanatoriul Gorliz, Amorebieta.

Alexandru a primit a doua șansă la viață de la un localnic

Alexandru a primit a doua șansă la viață de la un localnic pe nume Jon Zugazua, cel care l-a găsit inconștient în parc și care i-a acordat primul ajutor până la sosirea echipajelor medicale.

”Era trei dimineaţa. Luasem cina şi eram în drum spre casă. În timp ce eram în parcare, a venit individul care era cu Alexandru în acea noapte şi mi-a spus că prietenul lui este pe moarte. M-am apropiat şi am văzut că este inconştient, nu reacţiona. Doctorul mi-a dat prin telefon instrucţiuni cu ce trebuie să fac până la sosirea echipajelor. În scurt timp au sosit ambulanta şi poliţia. În zilele următoare am fost chemat să depun mărturie şi am văzut la televizor amploarea a ceea ce s-a întâmplat”, își amintește spaniolul, relatează divahair.ro.