16.3 C
Iași
sâmbătă, iulie 27, 2024

”Are ocupație, sunt cei doi nepoți”

Must Read

Romică Țociu este unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din România, acesta făcând să râdă mii de oameni în spectacolele sale. 

Dincolo de scenă, Romică Țociu are o familie frumoasă, o soție care îl iubeste necondiționat și doi copii minunați, Cătălin și Daria.

Nicoleta și Romică Țociu se cunosc din anul 1993 și sunt căsătoriți de peste 28 de ani. Însă, deși are o soție iubitoare, nu o dată s-a zvonit că Romică Țociu nu i-a fost fidel soției sale. Acesta nu a negat niciodată acuzațiile, ba chiar a recunoscut că a avut întotdeauna ”o viață mai agitată”.

”Secretul căsniciei de 27 de ani cu Nicoleta nu pot să îl spun eu. Pentru că eu am fost mai agitat, am avut o viață mai agitată. Însă Nicoleta a știut de fiecare dată să pună lucrurile în ordine și să meargă mai departe. Sunt un familist convins, îmi iubesc copiii foarte mult, și asta a făcut ca relația noastră să meargă mai departe. Sunt un om care își iubește foarte mult apropiații și ar face orice pentru ei”, a mărturisit Romică Țociu pentru revista Viva.

Romică Țociu: ”Cred că a fost și va fi toată viața jumătatea mea mai bună”

Actorul este recunoscător că soția sa l-a înțeles mereu și ”a știut să treacă peste toate greutățile”.

”Câteodată am impresia că nu o merit, pentru că Nicoleta este cea care nu numai că a pus ordine… de câte ori stricam zidul, venea și îl construia la loc.

Cred că a fost și va fi toată viața jumătatea mea mai bună. Ea a știut să concerteze între copii, cariera mea, familie, micile mele scăpări, de care nu m-am dezis, pentru că numai bărbații proști insistă în chestii de genul ăsta, eu nu. Și mi le asum. Sunt un bărbat care mi-am asumat și viața și cariera și familie și toate lucrurile pe care le-am făcut.

Am o familie frumoasă! Am niște copii de care sunt mândru. Sunt tot ce am făcut eu mai bun în afară de meserie. Balanța care a pus tot timpul acolo, când s-a dus în jos, a fost Nicoleta.

Ea a ținut echilibrul familiei și vreau să îi mulțumesc pentru lucrul ăsta. Poate că n-aș fi reușit să fac atâtea lucruri, dacă n-ar fi înțeles. Pentru că a reușit să înțeleagă cu adevărat ce vreau, ce pot, cât îmi iubesc familia și cât de nebun sunt câteodată”, a declarat în emisiunea lui Denise Rifai.

Familia frumoasă este completată de doi nepoți

Familia frumoasă a lui Romică Țociu este completată de doi nepoți, fiului cel mare, Cătălin, scrie divahair.ro.

”Nicoleta a înțeles din prima care este motivul vieții mele și bucuria de a fi în mijlocul publicului, de a fi pe platoul de filmare. Are ocupație, sunt cei doi nepoți. Așa că, eu apărând așa sporadic acasă, nu provoc decât bucurie, așa că au trecut vremurile alea când se uita la ceas și spunea când mai ajung pe acasă. Atât eu, cât și Cornel (nr. Palade), traversăm o perioadă frumos, la o vârstă frumoasă, unde ne bucurăm în fiecare zi și la orice spectacol pe care îl avem”, a declarat Romică Țociu la Antena Stars.