14.2 C
Iași
luni, mai 13, 2024

Viața incredibilă a Sandei Țăranu, emblema TVR din epoca de aur

Must Read

Sanda Țăranu era emblema televiziunii naționale, nu exista român care să nu o știe pe crainica de tv și de radio. 

Anii au trecut, iar acum frumoasa prezentatoare TV a ajuns la vârsta de 84 de ani! Deși are o vârstă respectabilă, Sanda Țăranu își menține energia de odinioară, ba chiar și-a păstrat și frumusețea.

”Sunt bine, muncesc! Am o mulțime de treburi în perioada aceasta. Trebuie să plătesc taxele, impozitele la stat, facturile în fiecare lună și tot așa. Mai am și alte preocupări dar nu vreau momentan să vorbesc despre ele pentru că îmi doresc să îmi iasă. Este vorba de ceva de scris, o să vedeți dacă o să iasă, despre ce este vorba. În rest, merg destul de mult pe jos pentru că mersul pe jos face piciorul frumos! Uneori merg pe zi și câte patru ore pentru că locurile în care trebuie să ajung eu nu sunt mijloace de transport în comun. Atunci când merg trebuie să am grijă să nu alunec, să nu calc strâmb, să nu apară incidente neplăcute”, spunea Sanda Țăranu într-un interviu acordat Click.

Sanda Țăranu: ”Trebuie să-i dai importanță telespectatorului”

Chiar dacă nu mai este activă în televiziune, Sanda Țăranu și-a păstra obiceiurile din tinerețe și continuă să fie permanent informată despre ceea ce se întâmplă în lume. ”Mă gândesc cu drag de acele momente din televiziune, dar nu trăiesc în trecut. Sunt foarte bine ancorată în realitate. Mi-a plăcut toată viața mea să fiu informată”, a mărturisit pentru aceeași sursă.

Snada Țăranu a fost prezentă în casele oamenilor prin intermediul micilor ecrane timp de aproximativ 40 de ani.

”Eu am avut șansa să fiu numai eu cu cel care mă privea și mă asculta. Nu era nimeni în jurul meu care să mă bruieze, deci să mai împart atenția și cu altcineva. Și atunci se crea un fel de intimitate între mine și cel care mă privea. Dar mie îmi veneau scrisori în care îmi spuneau: Am sentimentul că vorbiți numai cu mine. Și așa era. Trebuie să-i dai importanță telespectatorului, el este important, pentru el faci tot ce faci. Pentru mine, televiziunea n-a fost mirajul care a fost pentru alții sau poate mai este și acum, pentru că nu mi-a plăcut. Mi se părea că aici nu pot să creez nimic, aici tu trebuie să comunici, nu înveți un rol, nu înveți textul acela care ți se aduce ca să îl prezinți. Trebuie să știi să comunici cu oamenii”, a povestit fosta prezentatoare TV, scrie divahair.ro.