16.4 C
Iași
duminică, mai 12, 2024

Și-a cunoscut iubita când aceasta era deja însărcinată cu un alt bărbat, iar ce a urmat este ireal!

Must Read

Edgar Costa, un bărbat din Brazilia, a avut parte de aventura vieții sale atunci când și-a cunoscut iubita. Femeia era deja însărcinată cu un alt bărbat, cel cu care avusese o relație înainte.

Însă, spre suprinderea tututor, Edgar nu a dat bir cu fugiții ci a hotărât să înceapă o relație cu femeia, chiar dacă știa că va crește copilului altcuiva. Decizia luată de Edgari-a suprins familia și prietenii, care ș0au descurajat mereu, însă bărbatul nu a renunțat.

Caroline Oliveira și Edgar Costa s-au cunoscut în anul 2019, iar de atunci, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. La doar o săptămână după ce s-au văzut pentru prima oară, Costa a aflat că femeia era însărcinată. Însă, deși mulți bărbați ar fi fugit cât mai departe posibil de o asemenea situație, Edgar Costa, în vârstă de (numai) 27 de ani, a decis să îi rămână aproape iubitei sale și să o iubească, chiar dacă aceasta purta copilul altui bărbat.

”Am cunoscut-o pe Caroline și, spre surprinderea mea, am aflat că era însărcinată. Uau, ce sperietură! Doamne, așa voi deveni tată?”, a povestit bărbatul.

Prietenii și familia lui Costa l-au avertizat pe acesta să nu se implice într-o relație cu o femeie însărcinată

Prietenii și familia lui Costa l-au avertizat pe acesta să nu se implice într-o relație cu o femeie însărcinată, dar bărbatul a preferat să nu îi asculte. Astfel, în ciuda vorbelor urâte și descurajatoare care îi erau adresate, el a ales să aibă încredere în partenera sa și în conexiunea profundă pe care aceștia o creaseră.

Lara a venit pe lume în luna decembrie a anului 2019, iar Edgar a asistat la nașterea ei. Caroline și Edgar Costa s-au căsătorit în luna septembrie a anului 2020, scrie divahair.ro.

Sursa foto: Facebook